ZGJIDHJA ME E MIRE PER TE GJITHA RESTORANTET LOKALE MENAXHO TAVOLINAT DUKE DHENE INSTRUKSIONOE DIREKT NGA NJE TABLET

RISTOMANAGER: ZGJIDHJA E MENAXHIMIT PER CDO BIZNES RESTORANTESH


RISTOMANAGER

Nje menaxhim i studiuar per te kenaqur kerkesat e te gjitha aktiviteteve te Ushqim & Pije. Software-i ju lejon te menaxhoni sherbimet me shpejtesi dhe precision, duke kontrolluar stoqet dhe magazinen, duke ndertuar klient te perhershem, dhe duke analizuar progresin e aktivitetit Praktik dhe i shpejte, RISTOMANAGER   eshte software-i ideal per menaxhimi nepermjet perdorimit te pajisjeve Android dhe iOS. Me RISTOMANAGER  menaxhimi i zonave te restorantit kthehet ne nje loje per femije.

(lexo me teper)

kutia e imazhit te software-it

PROVO RISTOMANAGER, SHKARKOJE DHE FILLO TE PERDORESH VERSIONIN FALAS!


imazhi software-it nga desktopi

Ne PC ose MAC

Duke instaluar software-in ne PC ose Mac, ju do te keni mundesine te krijoni harten e tavolinave dhe te organizoni sallen shume shpejt. Kontrolli i porosive dhe shtimi ne llogari e te gjitha porosive eshte funksioni baze i Ristomanager, qe ju lejon te menaxhoni me mire restorantin tuaj. Ju gjithashtu kemi mundesine te kontrolloni blerjen online me shpejte, ne menyre qe te krijoni porosite qe merren me vete. Sapo nje porosi eshte vendosur ne nje tavoline, software-i rendit porosite e tjera duke u bazuar ne konfigurimin paraprak te faturave. Software-i mund te lidhet me nje ose me teper tablete Androidi, ne menyre qe porosite te merren edhe duke qene larg kompjuterit.


Ne Tableten tuaj!

Duke shkarkuar "Ristomanager Gestione Comande" direkt nga google playstore, ju do te keni mundesine te menaxhoni ne kohe reale porosite e tavolinave, and te kontrolloni nqs ka akoma porosi ne progres. Me Ristomanager App do te jete me e lehte te menaxhoni restorantin tuaj, te shihni tavolinat e zena, te printoni faturat direkt nga tableti dhe te zbrasni tavolinat. Ju lutem mbani mend se Ristomanager App nuk punon pa software-in ne kompjuterin tuaj. Per me shume informacione konsultohuni me guiden.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?