ZGJIDH LICENCEN DHE AKSESORET QE FUNKSIONOJNE PER TY

BLE RISTOMANAGER

Ndrysho nga versioni Falas ne ate Profesional / Advanced, pa riinstaluar programin


Selekto produktet qe ti shtoni ne karte
licenza ristomanager professional
RistoManager Light

Licenca Light e RistoManager eshte e vlefshme pergjithmone dhe nuk ka detyrime për rinovim; gjithashtu asistenca do te jete falas(permes emailit dhe livechat). Kjo licence eshte ideale per restorante, per aq sa mund të menaxhoni nje salle, me modulin "Cassa Veloce" mund te perdorni nje sasi prej 1000 komandash duke qene te lidhur vetem me 1 palmare. Me momentin qe mbarohen 1000 komandat mund te blini serish licencen.

€ 99,00
Asnjë Tarifë Vjetore
licenca profesionale ristomanager
RistoManager Professional

Licenca profesionale RistoManager është gjithmonë e vlefshme dhe nuk keni asnjë detyrim të rinovoni, përditësimet janë falas për një vit, të gjitha kufizimet do të hiqen; Ju gjithashtu do te keni nje vit suport falas nga sherbimi jone teknik. Kjo license eshte ideale per restorantet lokale, pasi ju mund te menaxhoni porosite e maksimumit te 3 perdoruesve ne te njejten kohe.

€ 899,00
Asnjë Tarifë Vjetore
licenca e avancuar ristomanager
RistoManager Advanced

Licenca Advanced RistoManager është gjithmonë e vlefshme dhe nuk keni asnjë detyrim të rinovoni, përditësimet janë falas për një vit, të gjitha kufizimet do të hiqen; ju do të keni mundësi të përdorni një numër të pafund tabletash të lidhura me një instalim të vetëm në një kompjuter ose Mac. Per kete version eshte e rekomandueshme te keni nje makine te fuqishme qe te menaxhoje nje numer te madh tabletash.

€ 1200,00
Asnjë Tarifë Vjetore
kit profesional-ristomanager
MiniKit (me RistoManager Professional)

Kompleti kit perfshin: 1 license Professional RistoManager (e vlefshme per nje vit), 1 PC Gigabyte BRIX J3455, 1 Touch Monitor ASUS VT207N, 2 Tablet ZenPad C 7.0, 4 Mini-Printers Wifi Brother QL-710W roll per 62 mm gjatesi te vazhdueshme, 1 Router TP-LINK Archer C50. Produktet jane te garantuara per nje vit dhe kit eshte i konfiguruar dhe i gatshem per tu perdorur.

€ 2128,00
I DISPONUESHEM
kit advanced-ristomanager
MiniKit plus (me RistoManager Advanced)

Kompleti kit Plus perfshin: 1 license te Advanced RistoManager (e vlefshme per nje vit), 1 PC Gigabyte BRIX J3455, 1 Touch Monitor ASUS VT207N, 3 Tablet ZenPad C 7.0, 4 Mini-Printer Wifi Brother QL-710W roll 62 mm gjatesi e vazhdueshme, 1 Router TP-LINK Archer C50. Produktet jane te garantuara per nje vit dhe kit eshte i konfiguruar dhe i gatshem per tu perdorur.

€ 2565,00
I DISPONUESHEM
kit profesional-ristomanager
Komplet Kit (me RistoManager Professional)

E gjitha kit perfshin: 1 license Professional RistoManager (e vlefshme per nje vit), 1 PC Gigabyte BRIX J3455, 1 Touch Monitor ASUS VT207N, 2 Tablet ZenPad C 7.0, 3 Wifi Printers Brother HL1210W format A4/A5 , 1 Wifi Printer Brother QL-710W, 1 Router TP-LINK Archer C50. Produktet jane te garantuara per nje vit dhe kit eshte i konfiguruar dhe i gatshem per tu perdorur.

€ 1963,00
I DISPONUESHEM
kit advanced-ristomanager
Komplet Kit plus (me RistoManager Advanced)

Kompleti kit Plus perfshin: 1 license te Advanced RistoManager (e vlefshme per nje vit), 1 PC Gigabyte BRIX J3455, 1 Touch Monitor ASUS VT207N, 3 Tablet ZenPad C 7.0, 3 Wifi Printers Brother HL1210W format A4/A5, 1 Wifi Printer Brother QL-710W, 1 Router TP-LINK Archer C50. Produktet jane te garantuara per nje vit dhe kit eshte i konfiguruar dhe i gatshem per tu perdorur.

€ 2400,00
I DISPONUESHEM
computer gigabyte
MINI PC GIGABYTE BRIX J3455

PC GIGABYTE BRIX J3455 eshte elegant dhe i fuqishem ne te njejten kohe, per shkak se permban Intel® Core™ J3455, 2.3GHz, 4 core, 4 GB RAM, Hard Disk 500GB. Gjithashtu ka 4 USB 3.0 port, 4 USB 3.1 port, 1 HDMI video port, 1 VGA port, 1 kart rrjeti RJ45 LAN, 1 slot Micro SD, 1 connector DC-in, 1 RJ45 port dhe 1 port headphone/microphone. Licenca windows 10, tastiere dhe mouse te perfshira, garancia e vlefshme për një vit.

€ 289,00
I DISPONUESHEM
monitor touch
Monitor touch ASUS VT207N Multi Touch

Monitor Touch Screen Asus VT207N 19.5 inch LED, siguron kualitet te larte imazhi, per shkak te rezolucionit te larte nga 1600x900 well. Ju mund te zhvendosni tavolinat, te merrni porosi nga Fast Cash dhe per me teper vetem me nje prekje te ekranit. Garancia e vlefshme për një vit.

€ 164,00
I DISPONUESHEM
tablet zenpad
Tablet ZenPad C 7.0

Lenovo C 7.0 7" me rezolucion 1024x600 kapacitet ekrani touch me multi-touch te 10 pikave te kontaktit; Intel® Atom™ x3-C3230 Quad-Core processor, 64bit; 1GB RAM; Wi-Fi i integruar, Bluetooth 4.0, GPS. 8GB te memories se brendshme qe arrin deri ne 16GB me microSD. Android 5.0 (Lollipop); Bateri deri ne 8 ore gjate perdorimit. Garancia e vlefshme për një vit.

€ 136,00
I DISPONUESHEM
Printer brother HL1210W
Printer Brother HL1210W

The HL1210W eshte nje printer monochrome laser kompakt me wireless, perfekt per te derguar te dhena per tu printuar nga cdo vend ne sallen tuaj. Shpejtesa e larte deri ne 20 ppm siguron pune te shpejte dhe arritjen e afateve. Garancia e vlefshme për një vit.

€ 63,00
I DISPONUESHEM
Etiketa brother QL-710W
Mini-Printer Brother QL-710W Wifi

Printer ME wireless dhe nderfaqe network, roll 62 mm gjatesi e vazhdueshme, rezolucion printimi 300 dpi/720 pikave. Kompakt, i thjeshte dhe praktik, QL-710W ploteson nevojat e ambjentit te perditshem profesional , te cilat mund te lidhen me wireless. Gjithashtu kompakti me Windows dhe Mac e bejne ate makine me fleksibel. Garancia e vlefshme për një vit.

€ 105,00
I DISPONUESHEM
stampante fiscale kube ii f
Printer fiskal KUBE II F

Printer fiskal me RS232 interface + USB/RS232 + ETHERNET, me një gjerësi letre prej 80/82.5mm, diametër i rrotullës së letrës max. 90mm. Shpejtësi printimi, besueshmëri dhe komoditet të lartë, me një kokë printimi prej 200 km. Miratohet për shtypjen e faturës në pranim dhe për faturën negative (faturë kthimi). Garancia e vlefshme për një vit.Fiskalizimi nuk përfshihet në çmimin e Printerit.

€ 630,00
I DISPONUESHEM
fiscalizzazione
Fiskalizimi i printerit

Për të lëshuar faturat tuaja fiskale ju duhet të fiskalizoni Printerin. Për fiskalizimin, ju duhet të dërgoni të gjitha dokumentet e kompanisë tuaj. Duhen 2 deri 6 ditë për të bërë printerin fiskal. Ky proces duhet të bëhet çdo vit.

€ 60,00
I DISPONUESHEM
kit rrotulluesi brother-ql-710w
1 Roll for Brother QL-710W

# 1 Roll me label Brother QL-710W leter 62mm. Roll nuk eshte kompakt me mini-printer Brother QL-710W DK11203, DK11204, DK22225 e DK22205 kod karte 62 mm roll 30.48 meter i vazhdueshem.

€ 6,00
I DISPONUESHEM
router-c50
Router TP-LINK Archer C50

TP-LINK Archer C50 përmban lidhjet më të fundit Wi-Fi - 802.11ac, të njëkohshme 2.4GHz dhe 5GHz në 300Mbps dhe 867Mbps, me një gjerësi deri në 1.2Gbps që e bën komunikimin mes tabletëve, printerëve dhe kompjuterave. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për menaxhimin e një numri të madh tabletash. Garancia e vlefshme për një vit.

€ 32,00
I DISPONUESHEM
Asistenca e perfshire ne cmim perfshin vetem ate ne Software. Cdo kerkese per nderhyrje ne hardware dhe ne sit do te llogaritet dhe vendoset ne nje vlere te vecante.

A KENI NDONJE PROBLEM GJATE BLERJES OSE NUK DINI SE SI TA BENI??

Na Kontaktoni na telefononi ose krijoni njebilete

ne sitin https://ticket.arkosoft.it

ikona e telefonit+355 676717752 ticket