Broshura menusë ju lejon të përshkruani ofertën tuaj, objektivin e klientelës suaj dhe llojin e restorantit. Mbajtësi i menusë është gjëja e parë që i vjen klientit. Zgjedhja e mbulesës është thelbësore. Pse të zgjidhni të përdorni një broshure per menunë Mbajtësi i menusë është një mjet komunikimi dhe marketing. Materialet, efekti estetik, mbulesa janë …

[Lexo me shume…]

Krijoni menunë e restoranteve: Ky është një operacion delikat. Nga zgjedhja e pjatave deri tek grafikat, duhet të kujdeseni për çdo detaj! Krijoni menunë e restoranteve: Për cilën opsion flitet me mire? Përgjigja mund të duket mjaft e qartë duke marrë parasysh që është një mjet i dobishëm për t’u komunikuar klientëve pjatat, pijet dhe …

[Lexo me shume…]

Paisje kuzhine: cilat janë thelbësore? Si të zgjidhni pajisjet e kuzhinës: Le të fillojmë me tenxheret. Ekzistojnë lloje të ndryshme dhe me materiale të ndryshme si çelik inox, alumini, gize të emaluar, bakër, gur, terrakota, porcelani dhe qelqi të emaluar. Për më tepër, posaçërisht tiganët, ata zakonisht kanë një shtresë të veçantë kundër shkopit të …

[Lexo me shume…]

Per cfarë keni nevojë qe te hapni një restorant? Si të merrni kërkesat dhe ku te filloni? Përvoja jonë në programet e menaxhimit të restoranteve na ka lejuar të njohim rregullat e këtij sektori. Kërkesat ligjore Për të hapur një restorant ju nevojiten: Të qenurit në moshë; Te keni çertifikatën e kursit SAB; Ushtroni ose …

[Lexo me shume…]

Si të hapni një piceri? Sa kushton?

data6 August 2019adminNo Comments

Le të shohim së bashku cilat janë kërkesat për të hapur një piceri dhe sa mund të kushtojë. Pica është emblema e vendit tonë të bukur dhe kuzhinës sonë. Seshtë aq e famshme sa mendohet se në Itali hahet vetëm pica. Pica është pjata jonë femërore dhe askush në botë nuk duket se i reziston …

[Lexo me shume…]

Aktivitetet që nuk preken asnjëherë nga krizat që po rrezojnë kohën tonë janë me të vërtetë të shumta dhe i përkasin, për pjesën më të madhe, sektorit të ushqimit. Kjo e fundit ju lejon të keni një zgjedhje të gjerë veprimtarish për të zgjedhur. Por çfarë keni nevojë për të hapur një rotisserie? Perspektivat e …

[Lexo me shume…]

Dekorimi i restorantit është një domosdoshmëri pasi konkursi ofron atmosfera inovative dhe tërheqëse që inkurajojnë klientët të kalojnë kohë dhe para në restorantin e tyre. Të kapësh konkurrencën është thelbësore! Hapi i parë është të gjesh stilin e vet dhe për rrjedhojë të zgjedhësh pjesën tjetër të detajeve që duhet të koordinohen në mënyrë perfekte …

[Lexo me shume…]

A është për të bërë shaka apo ndoshta jo? Ne e dimë. Përgjithësisht qiellza jonë është padyshim pak e mirë vetëm për të na lejuar të imagjinojmë ndryshime në recetat tona më të shenjta të shenjta. Ne nuk i tolerojmë ndryshimet dhe shumë herë jemi përplasur me njëri-tjetrin sepse receta e gjyshes sime nuk është …

[Lexo me shume…]

Restorantet italiane në Gjermani kombinojnë shijen italiane dhe dashurinë gjermane për Italinë. Do të duket një kombinim fitues por është mirë t’i kushtoni vëmendje procedurës që duhet ndjekur. Gjeni se çfarë kërkojnë klientët gjermanë Bota e tregtisë në përgjithësi nuk lejon origjinalitetin e plotë. Do të duhet të ketë lot në rregullin shumë të rreptë …

[Lexo me shume…]

Bima e kafesë është vendase në Etiopi dhe mbërriti në Evropë rreth shekullit të shtatëmbëdhjetë. Konsumi u përhap në vitet 1700. Kafeja konsumohet pothuajse në të gjithë botën. Nuk ka kafene apo bar të respektueshëm që nuk e ofron këtë pije, si dhe në sektorë të tjerë të hotelierisë. Kafeja është në krye të botës …

[Lexo me shume…]

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?