Miresevjen Ristomanager 2018r1

autore articolo rexhina prifti data articolo 27 November 2018 commenti articolo 0 commenti

Sot me madhësinë e Orgoglio ju njoftojmë LA shfaqjen e re të Ristomanager, emri i kodit “Ristomanager 2018R1”, ne kemi punuar shumë gjatë këtyre muajve për të ofruar më të mirën e softuerit duke respektuar gjithnjë kriteret kryesore në fushën ristorativo. Në këtë version të ri ndryshojmë shumë Politika jonë e licencës që aktualisht detyron vazhdimisht rinovimin e planeve tona, por tani kemi vendosur të zgjasim gjithnjë licencën e blerë, kështu që kushdo që do të blejë licencën do të ketë më asnjë lloj skadence çdo vit dhe do të jetë plotësisht Libero.

 

Ne gjithashtu vendosëm të respektojmë Rregulloren tuaj të Privatësisë dhe mendoni të mos kërkoni  të dhënat që vijnë si email, përdoruesit që shkarkojnë versionin falas; në fakt nga ky version i softuerit ju do të kërkojë vetëm cilin magazinë do të përdorni por nuk do të kërkoni të dhënat tuaja personale, kjo është bërë edhe për të respektuar privatësinë tuaj.

Gjatë fazës së nisjes së softuerit, Ristomanager do të kërkojë të përdorë një magazinë NUOVO, ose të përdorni një magazinë TEST vijnë nga foto!


Me produktet që tashmë janë ngarkuar nga ne, ju do të keni mundësinë të provoni software shpejt, pa KERKOSH TE GJITHE PRODUKTET.

 

Me produktet që tashmë janë ngarkuar nga ne, ju do të keni mundësinë të provoni software shpejt, pa CARICARE TË TUTTI I PRODOTTI.


Ashtu si ne, kemi shtuar mundësinë e futjes së SKADENCES se produkteve, në mënyrë që të mund të kemi nëntitujt e produkteve që janë në skadencë në magazinë.


Pa shkuar një modifikim të produktit të vetëm për të caktuar një printer, kemi futur mundësinë për të bashkuar në një kolonë të vetme një ose më shumë printera për produktet e përzgjedhura.


Nga sot në rast ju mund të vendosni një fjalëkalim në dritaren e programit në mënyrë që një restorant nuk do të dëshironte të shikojë të dhënat e tij për punonjësit, ka mundësinë për të mbrojtur të gjitha fushat si “statistikat” ose “ngarkimin e magazinës”.


Shumë prej jush kanë raportuar se kanë pasur probleme në ngarkimin e produkteve, duke qenë software i vjetër, tepër i shtrenjtë gjatë ngarkimit të imazheve të produktit të vetëm, kemi ridizajnuar këtë ndërfaqe dhe tani do të jetë shumë e thjeshtë të ngarkoni imazhet.

Nëse keni nevojë për të importuar produktet nga një software tjetër, nëpërmjet CSV file jashtë, ju mund të ngarkoni një numër të madh të produkteve në një kalim të vetëm.


Ne kemi gjithashtu sistemimin e menaxhimit në kasa të shpejta në mënyrë që të bëjë software me intuite te  lehtë.

Miresevjen Ristomanager 2018r1 ultima modifica: 2018-11-27T18:25:09+00:00 da rexhina prifti