Zbulimi i mikrobreweries në Veneto

autore articolo rexhina prifti data articolo 27 November 2018 commenti articolo 0 commenti

Këtu është një harte e microbreweries në rajonin e Veneto.

Disa janë brewpubs të vërteta, të tjerë vetëm per dyqane për shitje direkte. Pasurimi i frigo-vetrinës dhe menutë me aromën lokale të birrës lokale të artit mund të paraqesin një vlerë të shtuar. Ata do të futen midis produkteve të rimbushjes së magazinës dhe do të jeni në gjendje të vlerësoni në statistikat e përfitimit. Si ta bëni? këtu është një sugjerim.

Më poshtë një listë të pabeve Microbirrifics dhe Brew krijuar nga fabrika e birres.
Ivan Borsato Birraio D.I. – Mikrobrowery Casa Veccia – Camalò TV
Zona e Bujqësisë Birdo San Daniele e Bujqësisë PD
Antoniano-Villafranca Padovana Birraria PD
Estense-Montagnana Birraria PD
BREWERY 9.1-Montecchia di Crosara VR
Birra Camerini Srl-Piazzola sul Brenta PD
Birra e Nani-Morgano TV
Sabazios-Povegliano Veronese VR Birra
Birracrua-Vicenza VI
Quero-Quero BL Fabrikë të birrës
Fabrika e birrës Del Doge – D.B.C. Srls-Zero Branco TV
32 Via della birrai-Zona Industriale TV
Fabrikë Birrash Artizanale Birrë Vicenza-Castelnovo VI
Benaco 70-Affi VR Birraria
AgriBirrificioLuna Marostica-Via Dell’industria VI
Brew Birraria Brew Gruff-Villafranca e Verona VR
Bahumer-Casale Sul Sile TV
Baracca Birra – Artizanale Birra Baracca Birra – Nervesa della Battaglia TV
Bradipongo Srl Fabrikë birrerie – Pub – San Martino TV
Birraria Follina – Hapësira e Rrushit dhe Verës – Peguard TV
Lucky Brews-Birraria-Vicenza VI
Tapashja e birrës Crak – Campodarsego PD
Birraria Ofelia – Birraria- Sovizzo VI
Marciano Pub – Marghera, Venecia VE
BEFeD Brew Pub Mestre-VE

   

Pubi i Lee Cooper -Mestre

Mc Onor – Pub -Venezia VE
Al Vapore – Bar-Venecia VE
Birraria e Birrës Artizanale Vicenza – Castelnovo VI
Pub Birraria Al Distributore – Mestre VE
White Pony-Pub-Padova PD
Vjetër George Irish Pub-Venecia VE -Terrerna del Porto-Pub-Padova PD
Foramoda · Pub-Padova PD
Asinella-Bar-Padova PD
Red Bear Pub-Venecia VE
Fabrika e birrës “Da Carre” -Padova PD
Antoniano-Villafranca Padovana Birraria PD

Zbulimi i mikrobreweries në Veneto ultima modifica: 2018-11-27T10:15:52+00:00 da rexhina prifti