Lojëra për drejtuesit e restoranteve: më të mirat për tu shkarkuar

autore articolo rexhina prifti data articolo 29 November 2018 commenti articolo 0 commenti

Në vitet e fundit, lojërat e menaxhimit të restoranteve janë në mesin e lojërave në internet më të kërkuara dhe me  shkarkime. Ndoshta për shkak të lojës me ushqime dhe kuzhinë, gjithmonë do të jetë kënaqësi e transmetimeve televizive të vijë Masterchefi, pasi stafi që këto lojëra kanë arritur dhe marrin edhe sukses të madh. Mbledhja në tryezë me menaxhimin e kuzhines së një restoranti, menaxhimi i magazinës apo tavolina, për sa duket, rezulton zbavitëse dhe njëkohësisht tërheqëse.

Lojë e mençur në internet: pse pelqehet shume ?

Një mënyrë e sigurt për të njohur një realitet që dikush që frekuenton një restorant shpesh nuk imagjinohet, dhe që në vend të kësaj është bërë nga shumë aktivitete të vogla të cilat duhet të bëni kujdes. Dhe këto lojëra nuk e theksojnë këtë: kjo është domosdoshmëria e pajisjes së një menaxhimi për të patur gjithçka nën kontroll. Në këtë rast është vetëm një lojë natyrale, por është e vërtetë se menaxhimi i një restoranti është vërtetë shumë e komplikuar.

Një sistem i mirë për të shkarkuar në kompjuterin tuaj mund të lehtësojë shumë operacione dhe të sigurojë që gjithçka të monitorohet dhe nën kontroll: nga furnizimi i magazinës me menaxhimin e tavolinave, atë të personelit dhe madje edhe të klientëve. Menaxhimi i restoranteve, në fakt, nuk kufizohet vetëm në sallën dhe në kuzhinë, por përfshin edhe të gjitha ato aktivitete të cilat promovojnë restorantin dhe besnikërinë e klientëve.

Për këtë arsye, nëse dëshironi të bëni dallimin dhe të bëni një aktivitet drejt suksesit, do të ishte e përshtatshme të besoni një instrument të tillë. Mendo të mund të bëni gjithçka, vetëm duke u përqendruar në një person të vetëm, duke rrezikuar krijimin e shumë konfuzi dhe rrit mundësinë e kryerjes së gabimeve, duke e çuar restorantin në një bankë më shumë se të siguruar.

Lojëra më të mira për iPhone dhe Android

Nëse ne menaxhim mund të përmirësoni dhe të rriteni në restorantin tuaj, një lojë online mund të ju ndihmojë të kuptoni se si funksionon kjo botë dhe si është e nevojshme qasja. Unë mendoj që në këtë kategori ju do të gjeni në mënyrë të drejtpërdrejtë përgjegjësitë klasike që një drejtor ose një restorant i një restoranti kanë.

Doni  gjithashtu të menaxhoni magazinën, të siguroni shpenzimet, të mendoni për amandamentimin e lokaleve dhe gjithashtu në pajisjet e nevojshme. E jo vetëm, ne gjithë këtë, është shtuar edhe një tjetër aspekt jo më pak i rëndësishëm, qoftë në lojë se në realitet, që është ajo e menaxhimit dhe trajnimit të personelit. Duhet ne fakt te seleksiononi  dhe të marrni  të gjithë anëtarët e stafit të nevojshme për korrigjimin e funksionimit të lokaleve.

 

Një përmbledhje e vërtetë e vetes së asaj që ndodh vërtetë pas dietës së një restoranti. Shikoni cilat janë më të mirët e menaxhimit të restoranteve për shkarkim si në iphone se android.

2.Kafeja ime: Receta & Tregime

Kjo është një lojë e vërtetë e lojës, ku duhet të kujdeseni për të gjitha, nga organizimi i tavolinave, në përgatitjen dhe kujdesin e lokalit, në marrjen e personelit, deri në zgjedhjen e menusë dhe çmimeve përkatëse. Me pak fjalë, ju duhet të kujdeseni për çdo lloj aspekti dhe aktiviteti të restoranteve, nga kuzhina dhe aktivitetet tregtare, ashtu si një titullar i vërtetë. Kjo nuk është kështu një nga këto lojëra në të cilat kuzhinierët janë duke u përpjekur të provojnë aftësitë e tyre të kuzhinierëve. Në këtë rast, ju duhet të merrni një menaxher që duhet të ketë gjithçka nën kontroll dhe të sjellë një restorant për suksesin.

2. Kuzhina Craze

Kuzhina Craze është një lojë më e shkëlqyer dhe më e përshtatshme për të zgjedhur nga të gjitha llojet e restoranteve. Mund të vendosni të hapni dhe të menaxhoni një restorant italian, një japonez, kinez etj. Edhe në këtë rast , duhet të punoni me blerjen e përbërësve,furnizimin e magazinës dhe menaxhimin e personelit dhe kuzhinierëve që do të pasojnë me shkronjën tuaj. Përfitimi i kësaj loje është që ju mund të provoni shumë aktivitete të ndryshme mes tyre, duke zbuluar disa veçori dhe duke u prekur me të gjitha vështirësitë që çdo titullar ose pronar i restorantit përballon në jetën e përditshme. Te gjesh një pub apo një piceri, ose një ristopub. Shikoni dallimet midis aktiviteteve të ndryshme dhe mund të argëtoheni duke provuar ide të reja dhe zgjidhje për të rritur kulturën tuaj.

Lojëra për drejtuesit e restoranteve: më të mirat për tu shkarkuar ultima modifica: 2018-11-29T22:37:09+00:00 da rexhina prifti