SI TË HAPNI NJE BAR NE QYTETIN TUAJ

autore articolo rexhina prifti data articolo 20 December 2018 commenti articolo 0 commenti

Burime të rëndësishme të informacionit dhe ndihmës janë: SHOP STOP për bizneset, Confesercenti, Confcommercio dhe ASL.

Edhe nëse keni një eksperiencë të konsoliduar, nga diçka e re apo sekrete mund të përfitojë ju dhe punonjësit tuaj.

Ka kurse te shumta MENAXHIMI apo bar të hapur dhe kafe LOKAL SHOP Sigurisht, KURS per kapucino te dekoruar dhe te artit Latte, Cafeteria kurs i avancuar, kurs barman dhe pije.

Pamja virtuale: FAQJA E FACEBOOK, GOOGLE ETC.

Pjesa e virtuale e internet “shoqeria virtuale” është ndoshta tani  një fokus i vërtetë, për mirë apo për keq, e vërtetë e “jetës” sociale të shumë njerëzve. Në internet ndajmë gjithçka, edhe opinion mbi blerjen e një bari (dhe madje edhe shumë, shumë më tepër …).

KËRKESA PËR BLERJEN E BARIT DHE QERANE.

Edhe pse duke filluar nga ideja se kërkesa ekonomike për shitjen e një bar, pub,  restorant  eshte më pak e sigurt se për të blerë një shtëpi, kemi shkruar shpesh si një bazë e mirë për një vlerësim mund të jetë e nevojshme e barabartë me një vit qarkullim; Por se kërkesa ka tendencë të ndryshojë sipas kontekstit lokal: shpesh është më e lartë se qarkullimi në një qytet të madh, ajo është shpesh më e ulët në kontekstin e provincës. Në bazë të këtij arsyetimi mund të themi se ne duhet të jemi në gjendje të gjejmë biznes më të mirë sesa ai i propozuar.

 

SHITJE,  DHE QERA …

Për të llogaritur vlerën e “pamposhtur”.
Në përgjithësi, kostoja e blerjes së lëndës së parë shumëzohet me tre.

Por a është e mundur që kjo  të bëhet me të vërtetë? Si ta verifikoni atë?

Një 20%  është pothuajse fiziologjike. Ne duhet të bien dakord për një periudhë stërvitjeje.

Eshtë një periudhë në të cilën, pas rënIes dakord dhe mbase duke përfunduar blerjen, pronari i vjetër bashkohet me të riun, si për të prezantuar atë tek konsumatorët dhe për ta mbështetur atë në procedurat dhe përdorimin e mjeteve të punës. Kohëzgjatja duhet të jetë e mjaftueshme, por jo shumë e gjatë për të dyja.

Nëse tashmë keni një softuer menaxhimi ju mund të gjeni shumë informacione, por nëse nuk ju pëlqen, ne rekomandojmë një për sukseset tuaja në të ardhmen.

RISTOMANAGER

SI TË HAPNI NJE BAR NE QYTETIN TUAJ ultima modifica: 2018-12-20T15:02:48+00:00 da rexhina prifti