Pershtatja e klienteve me menune

autore articolo rexhina prifti data articolo 7 January 2019 commenti articolo 0 commenti

Çfarë efekti rrit MENUJA në klientët e rinj? A kuptojnë klientët e rregullt çfarë ka të re?

A ka ndonjë mashtrim për të rritur punën e stafit tuaj?

Nëse përdorni produkte cilësore të prodhuara , nëse jeni të vëmendshëm ndaj shëndetit të njerëzve, ju duhet t’i njoftoni ata.

Për të udhëhequr zgjedhjen e klientit tuaj mund të organizoni menutë te vendosura për të festuar  ditëlindje apo ngjarje të tjera, dhe të përdorni menunë si një sime  për të nisur web, me diçka të lirë, si një pije të mirëpritur, një shishe apo një ëmbëlsire.

 

1-Origjina e produkteve tuaja: Nëse jeni duke përdorur produkte të “Kilometer zero” ose prodhuesit vendas, ju mund të mbështeteni në një kartë aty me  përdoruesit e Gatimit te  shëndetshëm.

2-Pjatat e  përshtatshme për intolerancen ushqimore: Klientët me nevoja të veçanta, të tilla si gluten-të lirë ose lactose intolerant, shumë vlerësojmë të dini ofertën tuaj për ta dhe do t’i ndihmojë ata të pelqejne sallen tuaj.

3- Pjata të veçanta për të ndarë: Nëse keni  krijuar receta për t’u konsumuar në Darka të ndryshme, ju do të keni më shumë shanse për të marrë rezervime, qe do të mbeten në përputhje me tendencat e fundit. Mos harroni ti publikoni ato!

4-Opsione per te ngrene : Nëse një çift jane duke kërkuar për një restorant për të festuar një rast të veçantë, ju mund të zgjidhni dhomën tuaj thjesht sepse në përshkrimin e flija jote është një shishe verë. Mos harroni të përfshini këtë lloj  detaji nëse dëshironi të mbështesni KLIENTET.

Pershtatja e klienteve me menune ultima modifica: 2019-01-07T21:33:04+00:00 da rexhina prifti