TE HAPNI NJË RESTORANT NË AMERIKË? KU?

autore articolo rexhina prifti data articolo 11 January 2019 commenti articolo 0 commenti

Kur i referohemi Amerikës, ose Shteteve të Bashkuara, po flasim për një territor në të cilin ekzistojnë realitete shumë të ndryshme.

Dallimet mund të jenë të mëdha edhe mes shteteve të ndryshme dhe brenda të njëjtit shtet.

Dhe kështu, ku mund të hapim një restorant në Amerikë?

Ju domosdoshmërisht duhet të merrni parasysh veçoritë e vendit që keni zgjedhur dhe te veproni në përputhje me rrethanat.

Më poshtë do të gjeni një hyrje të shkurtër mbi cilat janë vendet më të njohura në Shtetet e Bashkuara për të hapur një aktivitet të këtij lloji.

1) Nju Jork

Nju Jorku është shtëpia e  restoranteve më të mira në botë, një vend ku mund ta krahasoni midis avangardes dhe yjeve të shkëlqyera të firmës së kuzhinës botërore.

Por ka edhe lloje të tjera të situatave në Nju Jork: kuzhinë e shpejtë dhe e vërtetë, ushqim të shpejtë, hapësirë ​​për restorantet rajonale. Nju Jorku është një botë që mund të lejojë zhvillimin e çdo lloj ideje.

Big Apple është një qytet që është një botë e vogël, një univers brenda të cilit gjendet gjithçka dhe e kundërta e çdo gjëje.

2) Miami

Ajo ka qenë për dekada të tëra vendi i amerikanëve të klasës së mesme, një vend i magjepsur për të jetuar verën gjatë gjithë vitit.

Për pothuajse dy dekada ajo gjithashtu është shndërruar në një destinacion turistik të klasit të parë, midis VIP-ve, klasës së mesme të pasur dhe tifozëve të natës.

Edhe Miami ofron mundësi për ndonjë ide të mirë që jeni gati për t’u zhvilluar, edhe nëse klima e qytetit është ndoshta më e përshtatshme për gatim të lehtë dhe të shëndetshëm.

 

3) San Francisko

Hip city , e cila sot përfshin përparimin digjital të bërë në SHBA në gjirin e saj.

San Francisko, si dhe qyteti më i madh i Kalifornisë, është i pasur dhe ka një vëmendje të veçantë për të gjitha ushqimet e shëndetshme të gjeneratës së fundit; hapja e një restoranti në San Francisko mund të mos jetë një ide e mirë.

4) Boston

Boston është ndoshta qyteti  më evropian  amerikane. Boston është një metropol shumë aktiv, i cili ofron mundësi të të gjitha llojeve për ata që duan të hapin një restorant.

5) Shën Anthoni dhe pjesa tjetër e Teksasit

Klimë e ngrohtë, shtëpi me kuzhinë me erëza Tex-Mex. Teksasi është një shtet i pasur, shumë i pavarur dhe me një kulturë absolutisht unike.

Teksasi është një destinacion shumë interesant për ata që duan të shkojnë në Shtetet e Bashkuara për të provuar fatin me restorantin e tyre.

6) Los Anxhelos

Këtu është një tjetër zonë me një shkallë shumë të lartë të miliarderëve, ku, megjithatë, qyteti është i ndarë në mënyrë të qartë në dy midis popullsisë shumë të pasur dhe varfërisë së përhapur. Një destinacion shumë i veçantë, ndoshta më i vështirë për t’u vendosur.

7) Uashington D.C

Një destinacion që shpesh harrojmë, sepse është i lidhur në një mënyrë me Kongresin dhe Shtëpinë e Bardhë, të paktën në imagjinatën tonë.

Kjo na bën të harrojmë megjithatë se edhe Uashingtoni D.C. është një qytet i gjallë, ku mund të keni te ardhurat tuaja me restorantin tuaj.

Ka shumë destinacione të tjera të mundshme për ata që duan të shkojnë për të hapur restorantin e tyre në Shtetet e Bashkuara dhe do të jenë softuer i dobishëm për të menaxhuar urdhërat dhe një fushatë reklamash të suksesshme.

TE HAPNI NJË RESTORANT NË AMERIKË? KU? ultima modifica: 2019-01-11T22:30:46+00:00 da rexhina prifti