Cosmofood 2019 në Vicenza: program dhe këshilla

autore articolo rexhina prifti data articolo 24 June 2019 commenti articolo 0 commenti

COSMOFOOD 2019: Këtë vit do të mbahet edicioni i shtatë i Cosmofood, panairi Triveneto kushtuar përsosmërisë së ushqimit dhe pijeve, kontratave, shërbimeve ushqimore dhe pijeve, shitjes me pakicë, dhe teknologjisë.

Do të mbahet në Panairin e Vicenza, në përmes dell’Oreficeria, 16.

A doni të depërtoni në tregjet e reja? Zhvilloni rrjete tregtare? Merrni porosi të rëndësishme? Na çoni nga 9 deri më 13 nëntor 2019.

Panairi është i hapur për publikun dhe për një grup të ndjekur të operatorëve të sektorit, kombëtar dhe ndërkombëtar.
Falë këtij takimi, ekspozuesit do të jenë në gjendje të marrin porosi, kontakte biznesi dhe të jenë të njohur.

Për të ekspozuar, do të duhet të plotësoni formularin e aplikimit i cili më pas do të vlerësohet dhe brenda një kohe të shkurtër, nëse kompania përmbush kërkesat e cilësisë.

Dëshiron të motivosh veten të shkosh? Klikoni në këtë artikull për të kuptuar rëndësinë e një vizite në Cosmofood.


Programi Cosmofood 2019

ZONA E USHQIMIT – PAD. 1

E SHNDET 9 dhe E Diel 10 N 10NTOR nga 9:30 deri në 21:00

E Hënë 11 dhe TU SHENJT 12 12 NVENTOR nga 9:30 deri në 18:30

ZONA OPERATORA PROFESIONALE – PAD. 7:

E Hënë 10, 11 E SHNDETS, 12 GJITHA N NONTOR nga 9:30 deri në 18:30

E Mërkurë 13 nëntor nga 9:30 deri në orën 5.30

INPUT

Pranim falas pas regjistrimit për operatorët e sektorit

E re: hyrje falas për adhuruesit e ushqimit

HYRJE FALAS PER FEMIJE DERI NE 10 VJEC DHE SHOQERIMI ME UDHZUES

Këshilla për udhëtime

Vicenza është një qytet i vogël që ndodhet midis Verona dhe Padova.
Mund të arrihet me tren dhe makinë. Nuk ka aeroporte.
Panairi është i lidhur mirë me qendrën e qytetit, thjesht merrni tramvajin n.12 nga Viale Roma, përpara stacionit.

Për akomodim, unë ju sugjeroj të kërkoni një dhomë në Air Bnb.
Me pak më shumë se 20 euro për person, do të jeni vetëm disa milje nga zona e panairit të tregtisë.
Komunat më të afërta me vendin e interesit janë: Vicenza, Altavilla Vicentina (ku ndalen trenat e ngadaltë rajonalë) dhe Creazzo.

Cosmofood 2019 në Vicenza: program dhe këshilla ultima modifica: 2019-06-24T12:25:57+00:00 da rexhina prifti