Akademia e kuzhinierëve italianë: gjithçka që duhet të dini

autore articolo rexhina prifti data articolo 27 June 2019 commenti articolo 0 commenti

Endrra juaj është të bëheni kuzhinier, duke e kthyer pasionin tuaj në një punë të vërtetë? Apo ndoshta ju jeni tashmë kuzhinier nga tregtia, por doni të vazhdoni të azhornoheni? Ne e dimë se cili është vendi i duhur për ju atëherë! “Accademia Italiana Chef” është shkolla e gatimit që ju lejon të merrni përsipër profesionin e kuzhinierit në një mënyrë të sigurt dhe efektive.

Ekspertët e industrisë do t’ju mësojnë themele të forta mbi të cilat mund të ndërtoni karrierën tuaj në fushën e kuzhinës.

Përveç teorisë, praktika e Akademise italiane te shefave është gjithashtu thelbësore: brenda kurseve të trajnimit, praktikat janë të garantuara në lehtësira të kualifikuara të lidhura me Akademine e shefave të Italisë.

Në fakt, avantazhi i madh që rrjedh nga kjo akademi prestigjioze është fakti që me siguri nuk do të dilni prej saj pa një punë.
Falë marrëveshjeve me mbi 2400 restorante italiane, nga Osteria Francescana e Modenës deri te ajo e Cracco, nga ëmbëlsirat e vogla deri tek Knam apo Sal De Riso, te përvojat e shumta praktike me praninë e profesionistëve të hotelierisë, të alternuar me kurset e gatimit, kuzhinier për pasta dhe prodhues profesional të picave, nuk ka asnjë rrezik të mos gjesh një punë të kënaqshme!

Akademia e kuzhinierëve italianë: Si funksionon


Akademia Chef Italiane sponsorizohet nga Shoqata Profesionale e Kuzhinierëve Italianë, dhe një institucion trajnimi i akredituar për Rajonin dhe i jepet certifikimi i ri “Cilësia në Trajnim” ISO 29990: 2011.
Kursi Profesional i Kuzhinierëve është një kurs 1 ditor në orar të plotë, d.m.th një herë në javë për shtatë takime, për gjithsej 14 module trajnimi gjithnjë të përbëra nga një pjesë teorike dhe praktike.

Shkolla profesionale e gatimit e pranishme në 5 qytete në Itali: në Firence, Romë, Milano, Torino dhe Bolonjë me kurse të shumta profesionale gatimi.

Ndër kurset në dispozicion në Akademinë Chef të Italisë, Kursi për Chef, kursi për kuzhinier profesionist, kursi për kuzhinierë për pasta dhe kursi për prodhuesit e picave.

Kuzhinierëve pjesëmarrës u është premtuar një kurs trajnimi që kalon në të gjitha aspektet që lidhen me menaxhimin e një kuzhine dhe një restoranti.

KALENDARI I KURSIT TOO PROVIMIT T C PROJEKTIMIT N EM EMPOLI (FLORENCE)
07 korrik 2019

Seanca e Veçantë Sesioni Veror

GJYKATA PIZZAIOLO PROFESIONALE
E Diela
(Kalendari i Mësimeve: 7-14-21-28 Korrik; 4 Gusht)

07 korrik 2019

GJYKATA PIZZAIOLO
E Diela
(Kalendari i Mësimeve: 7-14-21-28 Korrik; 4 Gusht)

15 shtator 2019

GJYKATA PIZZAIOLO PROFESIONALE
E Diela
(Kalendari i Mësimeve: 15-22-29 Shtator; 6-13 Tetor)

15 shtator 2019

GJYKATA PIZZAIOLO
E Diela
(Kalendari i Mësimeve: 15-22-29 Shtator; 6-13 Tetor)

21 Shtator 2019

GJYKATA E PASTRIMIT PROFESIONAL
SATURDAY
(Kalendari i Mësimeve: 21-28 Shtator; 5-12-19-26 Tetor)

21 Shtator 2019

GJYKATA E PASURIS ((VETM MODULA AKADEMIKE)
SATURDAY
(Kalendari i Mësimeve: 21-28 Shtator; 5-12-19-26 Tetor)

22 shtator 2019

GJYKATA PROFESIONALE E KUJDES
E Diela
(Kalendari i Mësimeve: 22-29 Shtator; 6-13-20-27 Tetor)

15 Tetor 2019

GJYKATA CHEF PROFESIONALE
E Martë
(Kalendari i Mësimeve: 15-22-29 Tetor; 5-12-19 Nëntor)

Akademia e kuzhinierëve italianë: gjithçka që duhet të dini ultima modifica: 2019-06-27T12:38:47+00:00 da rexhina prifti