Broshura e menusë: Kartela juaj e biznesit!

autore articolo rexhina prifti data articolo 10 August 2019 commenti articolo 0 commenti

Broshura menusë ju lejon të përshkruani ofertën tuaj, objektivin e klientelës suaj dhe llojin e restorantit.

Mbajtësi i menusë është gjëja e parë që i vjen klientit. Zgjedhja e mbulesës është thelbësore.

Pse të zgjidhni të përdorni një broshure per menunë

Mbajtësi i menusë është një mjet komunikimi dhe marketing.

Materialet, efekti estetik, mbulesa janë tipare që përmirësojnë pjatat tuaja.

Një mbajtës i këndshëm i menusë shkakton një predispozicion pozitiv në klient.

A4 është ideal për qartësinë e ekspozitës, por formatet e tjera nuk duhet të hidhen, siç janë sheshi , mediumi horizontal ose vertikal A4.
Të mos harrojmë dy dyert shumë klasike. Një letër e bukur me ngjyrë shkumës, pergamenë kompleton të gjithë.

Cdo restorant ka mbajtësin e vet të menusë

Sido që të jetë stili apo tema e vendit tuaj, ju me siguri do të gjeni mbajtësin e menusë që do të kënaqë shijen tuaj.

  • Broshura në lëkurë faux, i butë në prekje, elegancë e fortë e komunikimit.
  • Nëse keni një menu të thjeshtë, mund të zgjidhni një zgjidhje jo shumë të hollësishme me ngjyrat dhe materialet e natyrës.
  • Mos tradhtoni stilin tuaj për ekonomi. Lëkura është një material i gjithanshëm dhe elegant.
  • Nëse doni të jeni origjinal, Druri është materiali për ju. Përndryshe, pëlhurat mund të japin efekte speciale, të tilla si jutë ose të ndjerë.
  • Në Take and Away, në përgjithësi vendosni plastike. Përparësia është kostoja ekonomike dhe pastërtia.
  • Mbajtësi i menusë duhet të jetë praktik dhe jo i rëndë

Cmimet ebroshurave të menusë së restorantit

Ka broshure me një kosto deri në pesëmbëdhjetë euro. Një çmim mesatar është 5-7 euro për një menu të klasës.

Sa më shumë që materialet të jenë të veçantë, aq më shumë çmimi rritet. Përshtatja është gjithashtu e rëndësishme për identitetin e restorantit. Jo vetëm emrin, por edhe logon ose disa citate.

Seti i menusë fikse për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Mbajtësi i menusë i vaults është gjithashtu i ekspozuar në pjesën e jashtme, ose në hyrje. Restorantet turistike ose restorantet me çmim fiks përdorin tabela buletinesh ose menutë e brendshëm dhe të jashtëm.

Mbajtësit e menusë janë më të çmuara dhe më elegante në ndërthurje me orenditë e dhomës.

Ato në natyrë duhet të jenë të forta, funksionale dhe të sigurta. Plastika dhe druri i aluminit janë materialet më të përdorura.

Përfundimi

Absolutisht shmangni menunë e shtypur por korrigjoni me dorë, të ndotur ose të shkatërruar. Konsumatori do t’i atribojë gjithçkaje mungesës së vëmendjes dhe sipërfaqësisë.

Mbështetuni tek ata që kanë aftësi grafike, komunikimi dhe marketingu, ose site të specializuara me modele të para-kompozuara.

Broshura e menusë: Kartela juaj e biznesit! ultima modifica: 2019-08-10T15:54:43+00:00 da rexhina prifti