A shërbejnë me të vërtetë menaxherët e restoranteve? Cila është më e mira?

autore articolo Hurma Vasku data articolo 3 September 2020 commenti articolo 0 commenti

Menaxhim restoranti çfarë është? A është vërtet e nevojshme? Ndër shumë në qarkullim, cila është më e mira ndonjëherë? Ne përpiqemi t’i përgjigjemi çdo pyetjeje në këtë artikull të ri dhe të hollësishëm që jemi të sigurt se herët a vonë do të jetë i dobishëm për shumë prej jush. Gati lexues të dashur?

Le të fillojmë duke theksuar se krahasuar me disa vjet më parë, tregu tani ofron një numër të pafund të sistemeve të menaxhimit për restorantet, që do të thotë shumë. Nëse keni një aktivitet, shkarkimi i këtij lloji programi për të cilin po flasim është thelbësor, veçanërisht nëse doni të kurseni kohë dhe të kryeni secilin veprim më lehtë dhe shpejt.

Menaxhimi i restorantit: mbi të cilin duhet të vini bast?

Ne personalisht ju rekomandojmë fuqimisht të shkarkoni Ristomanager i cili është në dispozicion për vite me radhë në treg. Ata që e kanë shkarkuar deri më sot thanë se ishin më se të kënaqur me atë që programi e vë në dispozicion. Thjesht hidhni një vështrim në rishikimet e ndryshme në internet për të marrë një ide.

Çfarë është Ristoamanger? Përgjigja është shumë e thjeshtë. Ne jemi ballafaquar me një program në lidhje me menaxhimin e një restoranti të krijuar posaçërisht për të qenë në gjendje të menaxhojmë biznesin sa më mirë pa pasur domosdoshmërisht një lidhje aktive në Internet.

Fuqia e programit për të cilin po flasim është padyshim aftësia për ta përdorur atë si në PC, ashtu edhe në smartphone ose tabletë, që do të thotë shumë.
Duke vazhduar me instalimin e Ristomanager, softuerit më të mirë të menaxhimit për restorantet, do të keni mundësinë e shkëlqyer të krijoni hartën e secilës tryezë sipas dëshirës tuaj, duke organizuar gjithçka shpejt.

Ristomanager ju lejon të menaxhoni restorantin tuaj në 360 gradë. Një asistent i vërtetë që do të vijë në ndihmë dhe jo pak gjatë gjithë ditës së punës. Ndër të tjera, ju do të jeni në gjendje të menaxhoni blerjen e shpejtë, duke bërë kështu që të mund të krijoni porosi të marrjes me vete.

Për shembull, sapo një urdhër të vendoset në një tryezë, programi do të renditet në mënyrë autonome sipas printerëve të ndryshëm të para-konfiguruar.

Çfarë funksionesh të tjera ofron Ristomanager?

Menaxhimi i klientit dhe produktit janë një nga pikat e forta të Ristomanager. Menaxhimi i produktit është krijuar posaçërisht për të bërë operacionet e ndryshme të shkarkimit dhe ngarkimit nga depoja e restorantit sa më të thjeshtë dhe sa më të saktë që të jetë e mundur.
Për shembull, lejon menaxhimin e aksioneve. Për secilin artikull mund të vendosni në mënyrë të sigurt sasinë aktuale në softuer.
Në vend të kësaj, përmes menaxhimit të klientit do të jeni në gjendje të futni të gjitha të dhënat e klientit tuaj të rregullt, në mënyrë që t’i vendosni ato më lehtë gjatë rezervimeve të ndryshme dhe gjatë bërjes së porosive përmes blerjes së shpejtë. Klientët mund të vendosen pa probleme direkt nga ajo dritare.
Gjithashtu eshte e mundur, nëse është e nevojshme, sa herë që bëni ndonjë porosi ose rezervim, futni së pari klientët dhe vetëm atëherë përputhini ata me operacionin që po bëni.
Një numër i pafund funksionesh ju presin. Ristomanager është vërtet më i miri nëse doni të menaxhoni restorantin tuaj në 360 gradë.