Ristomanager software menaxhimi për restorantin tuaj

RistoManager është programi ideal modern për restorante moderne , në sajë të përdorimit të teknologjisë mobile ju mund të përshpejtoni menaxhimin e rezervimeve dhe porosive qe nga përdorimi i parë.

Faqja zyrtare: www.ristomanager.al
Faqja e internetit e prodhuesit: www.arkosoft.it
Repository Alternative: www.softwareristorante.net

RistoManager është në dispozicion në tri versione, dmth. Falas, profesionale dhe e avancuar, të cilat ndryshojnë kryesisht për shkak të numrit të paisjeve mobile  ose tableta që mund të përdoren:

– me Versionin Falas, ju mund të përdorni vetëm një PDA ose tabletë, dhe të bëni deri në 500 porosi;
– Me versionin Profesional do të keni deri në 3 PDA ose tableta në dispozicion dhe nuk do të keni ndonjë kufizim të porosive;
-Kemi në fund versionin e avancuar, më të fuqishmin që ju lejon të përdorni një numër të pakufizuar PDA ose tabletash.

 

 

Ristomanager software menaxhimi për restorantin tuaj ultima modifica: 2018-12-20T15:41:21+00:00 da rexhina prifti

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?