Blerja e Licencës dhe produkteve të tjera RistoManager

Blerja e një Licence profesionale ose të avancuar ju lejon të regjistroni programin në versionet e tij të paguara, duke eliminuar kufizimin në përdorimin e më shumë se një tabletë; me versionin Profesional mund të përdorni 3 tableta, ndërsa me Licencën e Avancuar nuk do të ketë kufizim në numrin e tabletave që mund të përdoren, duke optimizuar kështu menaxhimin e tavolinave në të mirë dhe përshpejtimin e punës së stafit të salles.

– Blej versionin Profesional ose të Avancuar

Të dy versionet me pagese të RistoManager mund të shkarkohen nga seksioni i blerjes në faqen e internetit RistoManager.

Në faqen që do të hapet, ju mund të zgjidhni versionin që i plotëson më mirë nevojat tuaja; përveç dy versioneve të softuerit, ofrohen dy zgjidhje të kompletuara për secilën nga versionet profesionale dhe të avancuara.

SHËNIM: Imazhet ndryshojnë në varësi të versionit që po shkarkoni (Windows, Linux ose Mac).

Pasi të keni hyrë në shporten e blerjes, do të keni një përmbledhje të produkteve të blera; ju mund të ndryshoni sasinë, futni ndonjë kod ulje për oferta speciale.

dhe pas kontrollit të Total (me TVSH) klikoni mbi Konfirmo që të vazhdoni me futjen e të dhënave dhe zgjedhjen e metodës së pagesës të zgjedhur nga Paypal ose Transferte Bankare.

Mos harroni se duke bërë pagesën me Paypal, procedura do të jetë e sigurtë dhe e shpejtë falë shërbimit të pagesave më të sigurta dhe më të shpejtë në botë, pasi ne do të marrim njoftimin e pagesës për disa orë dhe ju mund të regjistroni kopjen tuaj të RistoManager sa më shpejt që të jetë e mundur.

Në vend të kësaj, duke përdorur transferimin, do të duhet 3 ditë pune për të marrë pagesa, duke filluar nga momenti kur kjo do të bëhet.

– Produkte të tjera RistoManager

Përveç dy versioneve të RistoManager, ju mund të blini produkte dhe pajisje për programin tonë:


Ajo fillon nga dy Kit për versionet profesionale dhe të avancuara, të cilat përfshijnë një  licencë per RistoManager, 1 kompjuterë me sistem operativ të para-instaluar Linux, me monitorine  pare me touch,  2 tableta, 3 printera për porosite dhe një për arkëtimet dhe një router për komunikim midis paisjeve mobile dhe kompjuterit; Ju është dhënë edhe mundësi për të blerë këto komponente individualisht, varësisht nga nevojat e biznesit tuaj.

Pagesa behet në të njëjtën mënyrë si  për të blerë RistoManager.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?