Grafika e Paisjeve mobile

Është e mundur të ndryshohet pamja e porosise në tabele, nëpërmjet teknikave te kontrollit të përshtatshme të vendosura pranë butonave te shtypjes.

Modifikimi i dërgimit të porosise

Është e mundur të vendosni cilat artikuj të shfaqen në paisjen mobile tuajin, thjesht duke zgjedhur ato nga lista e duhur, e dukshme në të djathtë të tablosë.

Dy të parat lidhen me shumat e totalit. Dy opsionet e tjera kanë të bëjnë me dy butonat e poshtëm, të cilat lejojnë, të parat që të mbyllin faturën dhe pastaj të zbrazin tavolinen për një porosi per ta bere aktive me vone  dhe e dyta per shtypjen e kuponit për tavolinën. Pasi të jeni i kënaqur, mund të përdorni butonin Save për të konfirmuar ndryshimet e bëra.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?