Konfiguro printimin e porosive

Në këtë skede ju mund të modifikoni shtypjen e porosive; në skedën fletë mund të vendosni formatin, domethënë A4 dhe A5 (gjysma fletë), cilësinë e printimit, përmasat e gjerësisë dhe lartësisë nëse keni zgjedhur formatin e personalizuar dhe madhësinë e shkrimitpiksel (px).


Ju gjithashtu mund të zgjidhni Orientimin në “Vertical” ose “Horizontal”, dhe Kende të zonës zënë nga teksti.

Pamja paraprake përdoret për të shfaqur pamjen e porosisë para se të ruhen opsionet.

Pasi të keni konfiguruar, thjesht përdorni butonin Save për të konfirmuar.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?