Menaxhimi i fjalëkalimeve

Brenda këtij seksioni, mund të caktoni një fjalëkalim (të quajtur Master), me të cilin mund të konfiguroni të gjitha fjalëkalimet për dritaret e tjera individualisht.

Zgjidhni një fjalëkalim MASTER * si në imazhin më poshtë.


* Ju lutem vini re: fjalëkalimet e paraqitura në këto udhëzues janë vetëm për qëllime treguese. Është e këshillueshme që të zgjidhni fjalëkalime më komplekse dhe t’i besoni njëjtë një personi të besuar.

Pasi të keni konfiguruar fjalëkalimin kryesor, mund të caktoni një fjalëkalim për secilën kartë / dritare në seksionin e Porosive  të RistoManager, për shembull për pagesat e shpejta.

Imazhi më poshtë tregon një pasqyrë të shoqatave Card-Password, duke përfshirë edhe Master.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?