Software menaxhimi i sallave

Menaxhimi i shitjeve është një nga karakteristikat e paraqitura në versionin më të fundit të softuerit tonë dhe është i arritshëm nga skeda e fundit në seksionin Settings.

Në këtë seksion është e mundur të ripërcaktohet madhësia e tavolinave në seksionin e duhur (1).

Në seksionin më poshtë (2) ne mund të menaxhojmë tavolinat e restorantit me operacionet e zakonshme të futjes, shtimit, fshirjes.Për të shtuar një tavoline të re klikoni mbi butonin portokalli dhe futni të gjitha të dhënat që lidhen me sallen.

Fushat “Gjerësia” dhe “Lartësia” mund të lënë në mënyrë të sigurt bosh. Ju gjithashtu mund të futni këto atribute më vonë duke përdorur opsionin e redaktimit. Është gjithashtu e mundur të përcaktohet një sfond për dhomën në të njëjtën kohë me krijimin e salles, ose më pas përmes opsionit të redaktimit.


Për të ndryshuar atributet e salles klikoni mbi butonin blu dhe ndryshoni një apo më shumë fusha sipas dëshirës suaj. Nëse dëshironi të anuloni ndryshimet, klikoni Close.Për të fshirë një salle, thjesht zgjidhni atë dhe klikoni mbi butonin e kuq

Vendosja e një sfondi

Siç e kemi parë, është e mundur që të vendoset një sfond për një salle të caktuar. Klikoni butonin Browse dhe zgjidhni një sfond që përfaqëson më së miri sallen. Konfirmo dhe jeni gati!

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?