Çinstalimi nga Windows

RistoManager mund të çinstalohet në dy mënyra të ndryshme: nga menyja Start ose nga Paneli i Kontrollit.

– Uninstall nëpërmjet Start Menu (deri në Windows 7 dhe Windows 10)

Duke hapur menunë Start (e pranishme në të gjitha versionet e Windows-it para 8 dhe në versionin 10), do të keni listën e programeve që mund të filloni, duke përfshirë RistoManager; thjesht klikoni mbi emrin e programit dhe do të shfaqen dy ikona: RistoManager dhe Uninstall RistoManager. Duke klikuar në opsionin e dytë, do të filloni procedurën e çinstalimit, të shpejtë dhe shumë të thjeshtë.

Siç mund ta shihni nga imazhi, programi do t’ju paralajmërojë që disa skedarë kanë mbetur në dosjen e instalimit (zakonisht C: \ Program Files (x86) \ RistoManager v1.0, përveç nëse keni zgjedhur një rrugë tjetër): në praktikë merret me bazën e të dhënave të klientëve, produkteve, pjatave, tavolinave, rezervavimeve apo porosive dhe statistikave, të përditësuara në kohën e mbylljes së fundit të programit.

– Uninstall nëpërmjet Metro Interface (Windows 8 dhe më vonë)

Me Windows 8, i ashtuquajturi Metro Interface është ideale për pajisjet mobile, ose për PC me prekje
Para së gjithash, ikona RistoManager duhet të zgjidhet, dhe duke e mbajtur atë shtypur deri sa të dridhet, duhet të zvarritet pak poshtë: një bar i poshtëm do të hapet me funksione të ndryshme, ndër të cilat cinstalohet për të fshirë RistoManager.

– Uninstall nëpërmjet Control Panel (deri në Windows 7 dhe për Windows 10)

Paneli i Kontrollit përdoret për të menaxhuar të gjithë kompjuterin dhe ndër funksionet e tij ne menaxhojmë edhe Programet, duke klikuar në artikullin Çinstaloni një Program do të hapni një listë të programeve të instaluara në kompjuterin tuaj; duke lëvizur nëpër listë do të gjeni hyrjen e RistoManager: thjesht zgjidhni atë dhe shtypni Uninstall \ Change dhe ajo do të fillojë procedurën e njëjtë të parë më parë.

– Çinstalimi përmes Panelit të Kontrollit (Windows 8)

Paneli i Kontrollit të Windows 8 hapet përmes të ashtuquajturës Bar Charm, i cili arrihet duke shtypur butonin Windows + C.
Nga shiriti i hapur, klikoni mbi Kërko dhe futeni në Control Panel ose zgjidhni Aplikacionet për të hapur listën e programeve, zgjidhni ikonën e Panelit të Kontrollit, pastaj veproni ashtu si në procedurën e parë për sistemet e tjera të Windows, duke klikuar te Uninstall ne Program dhe pastaj zgjidhni RistoManager dhe Uninstall \ Change në listën që do të hapet.

Çinstalimi nga Windows ultima modifica: 2018-12-22T11:38:39+00:00 da rexhina prifti

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?