Cinstalimi nga MAC OS-X

Për të çinstaluar RistoManager nga pajisjet MAC, thjesht shkoni në shiritin e sipërm, klikoni mbi “GO” dhe në Aplikime, ose përdorni shkurtorin Cmd + Shift + A si në imazhin më poshtë.


tani thjesht tërhiqni ikonën RistoManager direkt në koshin e plehrave për të çinstaluar programin.

Cinstalimi nga MAC OS-X ultima modifica: 2018-12-23T14:08:31+00:00 da rexhina prifti

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?