Çinstalimi nga Tableti dhe Smartphone

Për të fshirë çdo aplikacion nga një tabletë ose një smartphone, atëherë edhe RistoManager, duhet së pari të hyni në karakteristikat , të cilat arrihen duke klikuar në qendër të shiritit të poshtëm që të çon në listën e të gjitha aplikacioneve, nga e cila pastaj zgjidhni ikonën me Settings ;


Pasi të keni hyrë në menunë Settings, lëvizni poshtë derisa të gjeni artikullin e aplikacioneve:


ju do të merrni listën e plotë të aplikacioneve të instaluara aktualisht (në smartphones mund të ndodhë që ajo të mos shfaqet në listë, në atë rast thjesht lëvizni te Gjitha) dhe shkoni te RistoManager:

ju do të vini në opsionet për të menaxhuar aplikacionin, ndër të cilat do të keni Uninstall; duke klikuar mbi atë buton, ju do ta fshini aplikacionin nga tableti, ndërsa të fshini të gjitha të dhënat (duke përfshirë të dhënat e identifikimit si fjalëkalimi) të RistoManager.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?