Fillimi dhe Ndërfaqja

FILLIMI PARË

Në fillim të softuerit do të shfaqet një ekran me tre zgjedhje të mundshme:

 

Nga drop-down menu zgjidhni “Revista Test” për të testuar softuerin me një revistë të gatshme.


Nëse jeni një klient i ri dhe nuk mund të prisni për të hyrë në produktet tuaja, atëherë duhet të zgjidhni “New Stock” nga drop-down menu. Së fundi, nëse dëshironi të përditësoni softuerin, duhet të zgjidhni opsionin e fundit, që është ai që ju lejon të ngarkoni skedarin e një Depo që tashmë është përdorur me një version të mëparshëm të programit.

Ne jemi pothuajse aty … imazhi më poshtë tregon ekranin që ju lejon të përdorni softuerin tonë në një version demonstrues për 30 ditë. Nëse vendosni të blini një licencë, nuk keni nevojë të instaloni përsëri programin dhe mund të përdorni të gjitha tiparet e versionit të regjistruar.

NDERFAQJA KRYESORE

Me butonat e pozicionuar mirë dhe dizajnin e pastër, ndërfaqja RistoManager ofron akses të lartë për çdo lloj përdoruesi, nga kompjuteri  deri te përdoruesit më të mirë.


Ju do të keni të gjitha funksionet kryesore në majë të gishtave tuaj, duke optimizuar kohën e shpenzuar për menaxhimin e biznesit tuaj. Në qendër janë funksionet e menaxhimit të restorantit, ndërsa në të djathtë të lartë ju do të keni akses në cilësimet e RistoManager dhe në pjesën e poshtme të majtë, ju mund të regjistroni programin në një version tjetër.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?