Menaxhimi i Klientit

Ruajtja e klientëve tuaj të rregullt është shumë i dobishëm dhe ju lejon të krijoni trajtime të personalizuara për secilën prej tyre. RistoManager ju lejon të menaxhoni shpejt dhe lehtë regjistrin e këtyre klientëve të rregullt.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?