Printimi i produkteve

Falë këtij funksioni të ri të RistoManager, është e mundur të printoni të gjitha produktet e pranishme në Depo ose në Pjata.


Së pari zgjidhni llojin e produkteve (Magazina ose Pjatat) …


… tani ju duhet vetëm të klikoni butonin

Në ekranin e mëposhtëm, vendosni atributet për printim …

.. dhe së fundi zgjidhni printerin.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?