Shfaqja e produkteve sipas llojit

Në RistoManager është e mundur të kemi dy lloje të produkteve: produktet me tipin “Pjata” dhe ato me “Magazine”. Secili lloj shfaqet ekskluzivisht, thjesht duke zgjedhur atë nëpërmjet menusë Shiko nga tipi, që ndodhet mbi listën e Produkteve.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?