Legjenda

Kjo listë ilustron domethënien e ngjyrave të ndryshme që ikonat e tavolinave mund të marrin, nga ngjyra e  gjelber e tavolinave  të lira, deri te e verdha e tavolinave për të cilat llogaria është kërkuar përmes një tableti, e kështu me radhë.

Ora

Ora që shihni në hartën e tavolinave po funksionon dhe është shumë e dobishme për të njohur kohën aktuale dhe si një kujtesë e mundshme për përafrimin e Rezervimeve. Ai është i lidhur me orën e sistemit  operativ në të cilin është instaluar RistoManager, për të cilin gjithashtu do të marrë parasysh ndryshimin e orëve, si gjatë tranzicionit nga LigjoreDiellore dhe anasjelltas.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?