Mbyllja e Porosise


Sapo klientët të kenë paguar faturën dhe të lënë tavolinën, Mbyllja ePorosise mund të kryhet duke përdorur butonin e duhur.


Sapo porosia të mbyllet, tavolina do të lirohet dhe më pas do të marrë përsëri ngjyrën e gjelbër, dhe APP do t’ju tregojë njoftimin më poshtë …


Me këtë operacion përfundimtar, Statistikat e shitjeve përditësohen brenda softuerit të instaluar në PC (Windows ose Linux) ose Mac

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?