Zbrazja e plotë e tavolines

Rivendosja e një porosie ju lejon të anuloni porosite e bëra më parë, duke eleminuar çdo produkt të futur: thjesht klikoni mbi butonin për rivendosjen totale.

SHËNIM: Rivendosja e një tryeze nuk çon në azhornimin e statistikave të shitjeve.

Në fakt, tabela do të mbetet e kuqe me ngjyrë, pasi do të jetë operatori i programit të instaluar në PC (të dy Windows dhe Linux) ose Mac për të konfirmuar zbrazjen e Komandës.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?