Vendosja e pjatave

Në anën e majtë të dritares është e mundur të zgjidhni të gjitha pjatat e disponueshme, të gjitha të futura përmes magazinës,  funksionalitetin e të cilave ne kemi parë tashmë.
Të shtoni ato, vetëm së pari të zgjidhni kategorinë e anëtarësimit, pastaj klikoni në pjate nëse është e mundur, dhe programi do të fuse ato në konsideratë, në anën e djathtë të dritares, së bashku me totalin për pagesë, në të cilën do të jetë i përditësuar.

Shtesat

Gjatë futjes së produkteve në komandat, ju në të njëjtën kohë mund të trajtojë përbërësit shtuar, thjesht duke zgjedhur ata nga lista e përbërësve të vendosura nën produkt, i cili duket pas zgjedhjen e një kategorie.
Për të aplikuar një shtesë, së pari zgjidhni produktin në të cilën ju dëshironi për të ndërhyrë, dhe pastaj klikoni një transaksion ndërmjet atyre në dispozicion si ikona të kuqe të vendosura në të majtë të tastiera numerike, dhe në fund klikoni mbi emrin e përbërës të dëshiruar.

Me RistoManager ju mund të shtoni ose hiqni përbërësit në produkte duke përdorur butonat “Me”  dhe “Pa”, si dhe duke specifikuar nëse konsumatori dëshiron pak ose shumë përbërës.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?