Shkarkoni dhe Instaloni RistoManager

Instalimi në desktop

 Shkarko RistoManager

Për të qenë në gjendje të instaloni pjesën kryesore të RistoManager, duhet së pari të shkarkoni nga faqja www.softwareristorante.net dhe të zgjidhni versionin që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

 

– Shkarkoni versionin e lirë

Versioni i lirë i RistoManager mund të shkarkohen lirisht nëpërmjet butonit Shkarko pa pagesë të vendosur në krye të faqes kryesore të faqes ose duke përdorur butonin Shkarko pa pagesë të vendosura më poshtë, në seksionin Desktop të së njëjtës faqe


Do të hapet një dritare, nga e cila mund të zgjidhni versionin e përshtatshëm për sistemin tuaj operativ:

– Shkarkoni versionin e Windows

Procedura e shkarkimit për Windows është më e thjeshtë, në fakt, sapo të klikoni butonin Download Now, do të filloni shkarkimin e RistoManager for Desktop, i cili do të ruhet në dosjen e Windows Download. Sapo të përfundojë shkarkimi, mund të vazhdoni me instalimin e softuerit duke klikuar dy herë në skedarin Setup për të nisur procedurën e instalimit.


– Shkarkoni versionin e Linux
(në ndërtim)

– Shkarkoni versionin Mac, nga faqja e internetit ose nga Shitore Apple
(në ndërtim)

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?