Instalimi i Mac OS-x

Instalimi RistoManager në Mac sistemet OS-X është shumë e thjeshtë, vetëm të shkoni në zonën e shkarkimit (https://ristomanager.it/scarica.html) dhe klikoni “Download Now” version për Mac – OS X


Për të instaluar një program nga App Store Mac, ajo cfare ju duhet të bëni është të klikoni mbi butonin e hapur, nuk ka instalim te lodhshem  për të ndjekur!

Tani futni ID dhe fjalëkalimin tuaj të Apple:


Tani vetëm klikoni në “Install” dhe të presni RistoManager te intalohet në kompjuterin tuaj: asnjë instalim i lodhshem për tu ndjekur!


Sapo të instalohet, thjesht shkoni te “SHKO” në shiritin e sipërm dhe zgjidhni Aplikacionet ose përdorni shkurtorin cmd + shift + A


Duke klikuar mbi ikonën ju mund të përdorni RistoManager


Gjëja më e rëndësishme per tu theksuar është se në qoftë se ju vendosni të blini një nga versionet e paguar të Ristomanager do të jetë i lidhur në llogarinë tuaj Apple, që do të thotë që ju mund të ri-shkarkoni atë sa herë të doni dhe në sa më shumë kompjuterë sa ju dëshironi, për aq kohë sa ato janë të lidhura me të njëjtën Apple ID që keni përdorur për të bërë blerjen.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?