Instalimi ne Tabletë dhe Smartphone

Procedura e instalimit të aplikacionit është e zakonshme për këtë lloj programesh; në fakt, vetëm shkoni te Google Play (për tabletët Android dhe smartphones) ose App Store (për iPad dhe iPhone).


Në faqen e dedikuar për RistoManager App, thjesht klikoni mbi butonin Instalo nën emrin e aplikacionit dhe tableta do të shkarkojë dhe instalojë.
Gjithashtu është e mundur që të hyni në të dy shërbimet përmes faqes së RistoManager, të ngjashme për pjesën e Desktop.

SHËNIM: App RistoManager është në përputhje me Android version 4.0 ose më të lartë.

Konfigurimi i PDA-ve

Shih Kapitullin 3.2 – Konfigurimi i PDA-ve për udhëzimet përkatëse.

Regjistrimi i Programit

Regjistrimi i kopjes suaj të RistoManager bëhet në fillimin e parë të programit pas instalimit dhe përfundon brenda pak sekondave:

 


vetëm plotësoni të gjitha fushat me të dhënat tuaja, zgjidhni versionin nga menuja praktike drop-down, më pas konfirmoni me butonin “Regjistrohu”, i cili do të konfirmojë se ju pranoni kushtet e licencës.

SHËNIM: për të regjistruar versionet “profesionale” dhe “të avancuara”, duhet shtuar edhe “Kodi Serial” i furnizuar nga Arkosoft, përveç të dhënave normale të regjistrimit.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?