Instalimi ne Windows

Instalimi i RistoManager është praktikisht i automatizuar, dhe ofron në çdo rast disa personalizime si dosjen e destinacionit të programit.

Pas pranimit të marrëveshjes së licencës, siç tregohet në imazhin më poshtë,


ju duhet të specifikoni një dosje instalimi brenda kompjuterit; procedura e instalimit ju ofron një veçori të paracaktuar, por gjithmonë mund të zgjidhni një tjetër duke thjesht klikuar në butonin Browse … dhe lundruar derisa të arrini dosjen e dëshiruar.

Hapi i ardhshëm është të zgjidhni vendndodhjen në Menunë e Windows Start; edhe në këtë rast programi ofron një parazgjedhje që mund të ndryshoni gjithmonë në sajë të butonit Browse


Është e mundur pastaj të zgjidhni nëse do të krijoni një ikonë në desktopin e Windows apo jo,


pastaj duke vazhduar ju do të keni një përmbledhje të opsioneve të instalimit të zgjedhur,

dhe përfundimisht faza kopjimi i skedarit do të fillojë në kompjuter.

Pas pak sekondash, do të jeni në gjendje të përdorni RistoManager.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?