Si të çaktivizoni Sistemin Firewall

Firewall mund të çaktivizohet në seksionin Mbrojtja dhe Siguria të sistemit operativ. Nëse keni Windows 7 (procedura është pothuajse e ngjashme për XP, Vista, Windows 8 dhe 10), thjesht hapni Panelin e Kontrollit nga menyja e Programeve të Windows dhe hapni seksionin e Windows Firewall.


Në këtë pikë do të hasni në ekranin e mëposhtëm …

Zgjidhni futjen në drejtkëndëshin e kuq në kolonën e majtë ….

Ne jemi pothuajse atje … të gjithë ju duhet  të zgjidhni Opsionet në drejtkëndëshat e kuqe për të çaktivizuar Firewall (Shield Kuq me kryq të bardhë) dhe të konfirmoni gjithçka duke shtypur OK.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?