Si të shtoni përjashtime në cilësimet Antivirus

Ndonjëherë edhe 100% programe të sigurta, si Ristomanager, janë parë nga disa antivirus si “false positives”. Nuk ka asgjë për t’u shqetësuar, programi ynë është i sigurt dhe i besueshëm. Nëse keni probleme me fillimin e serverit, provoni të futni Ristomanager si një përjashtim në cilësimet e Anti-virus, prandaj ne po e udhëzojmë ta njihni  Ristomanager si një program të sigurtë, duke anashkaluar kështu çdo konflikt. Hapat e përshkruar më poshtë do t’ju tregojnë se si ta bëni gjithë këtë:

NB: Antivirus “Microsoft Security Essential” është përdorur për udhëzuesin në vijim

Pasi Microsoft Security Essential është i hapur, shko te skeda e Cilësimeve (1).

Përzgjidhni hyrjen “Fotografi dhe shtigje të përjashtuara” (2) dhe pastaj klikoni mbi Browse (3), duke specifikuar shtegun ku është instaluar softueri RistoManager (zakonisht C: \ Program Files (x86) \ RistoManager nëse nuk e keni ndryshuar rrugën gjatë instalimit).

Pasi të vendoset në dosjen e duhur, zgjidhni hyrjen Ristomanager.exe dhe shtypni OK.

Në këtë pikë, thjesht klikoni butonin Add dhe konfirmoni gjithçka duke klikuar mbi Save Changes


A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?