Vera po vjen, le të mos jemi te papërgatitur, nëse ne hamë në shtëpi, ose shkojnë në restorant që prej muajit te kaluar atehere mbajmë një sy në linjën tonë, jo duke i dhënë vetes disa mbrëmje të këndshme për të kaluar me shokët, apo me të dashurin tuaj për restorant.
Ne nuk bëhemi te terhequr dhe nuk heqim dorë nga kënaqësia e ushqimit, në mënyrë që të kalojmë mbrëmje të këndshme me miqtë. Këtu janë disa këshilla të thjeshta dhe të lehta për t’u mbajtur në mend, pa u shqetësuar kur shkojmë në peshore.
1. Preferoni pjatat unike
Duke u ndalur në pjatat unike, si një “sallatë të madhe ose një pjatë e dytë të mirë me përqëndrim të veçantë në mish dhe për të shmangur shumë tema , armiqtë e peshës tonë dhe të bëjë lodhje dhe grumbulluar toksina dhe yndyrna janë të vështira për të disponuar.
2. Rritja e snacks
Kur ju janë paraqitur me menu dhe ju jeni në mesin e atyre që nuk do të heqni dorë nga menuja klasike bërë nga meze, për herë të parë, të dytë ndaloni sa jeni në kohë, duke ngrenë një aperitiv jo-alkoolike është ideale për të thyer urinë dhe të hani ngadalë pa binging.
3. Çfarë dhe kur të hani ushqimin tuaj të planifikuar
Organizuar nga koha dhe ushqimet e ndryshme për drekë, nëse keni ngrënë një pari të shkoni në darkë me perime gatuar ose perime steamed në vend, ju do të mbajë aromë e ushqimit dhe ju nuk do të ketë ekzagjeruar në kalorive.4. Zgjidhni një strategji
Edhe në qoftë se ju jeni me miqtë dhe ju nuk doni të humbas në çdo gjë, jo shumë elaboratie ushqime me shumë karbohidratet, alternuara perimet me fruta, mos hani gjithçka dhe shumë pak, dhe atë tastefully.
5. Ju nuk mund të hiqni dorë nga të ëmblat
Ajo është traditë në dietën italiane që pas një vakt apo një ëmbëlsirë ëmbël është një domosdoshmëri, vetëm të zëvendësojë atë me një sallatë të freskët frutash, apo një ëmbëlsirë si një akullore me lëng frutash limoni ose akullore jo qumësht, por në ujë vegan akull janë idealeve.
6. Kujdes nga sallatat
Sallatat janë të njohura që janë të lehta! A jeni i sigurt? në qoftë se keni vetëm perime unë pajtohem me ju, por në qoftë se ju filloni të shtoni lloje djathi, pulet ë pjekur në skarë, salca të tilla si majonezë ose ketchup, atëherë më vjen keq t’ju them, por nuk ka përmirësim.
Dhe së fundmi … sundimi i përgjithshëm
Në të gjitha ne duhet të jemi të moderuar me ekuilibrin. Çdo herë mund të ndodhë që ne nuk jemi zvicerane, sidomos në ushqim unë ju jap arsye.
Por ju duhet të jeni të organizuar para se të shkoni në restorant dhe të kërkoni një mjek diete disa këshilla apo dieta që ju përgatit sipas metabolizmin tuaj, (nuk ka dy janë të njejtë) se çfarë të hani dhe cfarë jo , e ngrënit është e gjitha në mënyra të ndryshme, por kurrë nuk duhet të hani tepër, sapo ta keni kuptuar kriterin tuaj dietik, do të jetë më e lehtë për ju të kuptoni nëse një ditë dëshironi një bisht lope ose perime të ziera dhe të pjekur në skarë.
Ju do të shkoni pa probleme në restorantin tuaj të preferuar pa qenë me ankth unë e ha këtë apo atë, të hahet me kënaqësi është një art dhe një kënaqësi, në qoftë se ne nuk hame me merak atëherë kjo kënaqësi është?