Nata e Vitit të Ri: si të organizoni një për restorantin tuaj

autore articolo Hurma Vasku data articolo 1 September 2020 commenti articolo 0 commenti

Shumë drejt fundit të vitit dëgjojnë për prag të Vitit të Ri. Të shkosh drejt e në pikë dhe pa shumë kthesa, të organizosh një aheng të Vitit të Ri në sa më shumë aftësi nuk është vetëm një kënaqësi në të gjitha aspektet, por edhe një sfidë e vërtetë sidomos për ata që zotërojnë një biznes siç janë restorantet etj. …
Më poshtë tani do të shohim hap pas hapi disa këshilla të dobishme për t’i ndjekur me vëmendjen më të madhe, në mënyrë që të mos lëmë asgjë në dorë të rastit, në mënyrë që të tostojmë me askënd për ardhjen e vitit të ri. Gati lexues të dashur?

Nata e Vitit të Ri: si ta organizoni më së miri, këshillat më të mira

Padyshim, nëse keni një restorant dhe doni të bëni një përshtypje të mirë me të gjithë mysafirët, mund të planifikoni gjithçka në detaje. Pra, nëse keni marrë vendimin që ditën e fundit të vitit ta kaloni duke punuar për t’i bërë klientët tuaj të lumtur, përpiquni t’i bëni gjërat në mënyrën më të mirë të mundshme vetëm në këtë mënyrë do të arrini suksesin e dëshiruar.

Për mbrëmjen më të rëndësishme të vitit, përpiquni të bëni sa më shumë takime. Edhe ju përpiqeni të joshni klientët të vijnë tek ju për të festuar Vitin e Ri. Të tilla si? Thjesht duke organizuar njoftime një ose dy javë më parë ose duke lënë kupona nëpër qytet. Tregoju miqve gojë më gojë është shumë e rëndësishme.

Se volete fare cosa gradita andando a soddisfare pienamente ogni vostro cliente, cercate di organizzare una festa a tema con tavolini, posate ecc…. tutti rigorosamente preparati per brindare l’ultimo dell’anno. Altro consiglio che ci sentiamo di darvi è quello di organizzare qualche cosa anche per i bambini considerato che gran parte delle persone vengono spesso con loro. Cercate di intrattenerli saranno entusiasti non solo loro ma anche i genitori che apprezzeranno e perché no potrebbero tornare anche dopo capodanno.

Darka dhe pijet.

Në fund të vitit, të paktën përpiquni të hani ndryshe nga normalja. Sigurisht që është e nevojshme të përgatisni një menu të shijshme dhe të ndryshme me kurse të shijshme për të magjepsur të ftuarit e pranishëm.

Rekomandimet janë:

  • Zgjedhja e një shuplakë është shumë më e lehtë për tu përgatitur dhe ofron më shumë mundësi për të shijuar gjithçka.
  • Vendosni disa meze të lehtë.

Sa i përket pijeve, natyrisht, në prag të Vitit të Ri rekomandohet të përqendroheni në shampanjë cilësore ose verë të gazuar. Sidoqoftë, vera është gjithashtu një pije shumë e popullarizuar që nuk më shqetëson.

Këshilla të mëtejshme janë:

  • Non lasciate mai che gli ospiti si servano in autonomia: oltre a far notare la gentilezza del ristorante saprete anche contare al meglio le bevande e gli alimenti che vi sono rimasti.

Mundohuni të argëtoni mysafirë me ndonjë festë ose duke ftuar ndonjë këngëtar ose person të njohur në restorantin tuaj. Më në fund, sapo t’i afroheni mesnatës, përgatitni shishet dhe gotat paraprakisht, duke ftuar mysafirët të festojnë të gjithë së bashku në ballkon ose kopsht nëse biznesi juaj e lejon atë.

Konkluzione

Organizimi i një feste të Vitit të Ri nuk është aq e lehtë sa besojnë shumë. Gjithçka duhet të planifikohet në detaje. Kjo është arsyeja pse ju këshillojmë të shkarkoni një softuer të menaxhimit të restorantit që do t’ju japë një dorë të madhe në shkrimin e gjithçkaje dhe planifikimin e gjithçkaje deri në detajet më të vogla. Në mesin e shumë në qarkullim, ne personalisht ju rekomandojmë Ristomanager plot me karakteristika që të provoni absolutisht.