Restorante italiane në Gjermani: Si ta hapni një?

Restorantet italiane në Gjermani kombinojnë shijen italiane dhe dashurinë gjermane për Italinë. Do të duket një kombinim fitues por është mirë t’i kushtoni vëmendje procedurës që duhet ndjekur.

Gjeni se çfarë kërkojnë klientët gjermanë

Bota e tregtisë në përgjithësi nuk lejon origjinalitetin e plotë. Do të duhet të ketë lot në rregullin shumë të rreptë të kuzhinës italiane për të kënaqur klientët. Eshtë e nevojshme t’i kushtoni vëmendje të duhur shijeve lokale dhe të pergatiteni per fleksibilitet mendor.

Restorante italiane në Gjermani: Një histori e gjatë e kuzhinës

Tregu në Gjermani është plot me restorante italiane që kanë punuar atje për shumë vite. Mbi të gjitha, imigracioni i parë italian daton që nga vitet 1960. Sigurisht që suksesi i këtyre restoranteve siguron vlerësim për kuzhinën tonë nga klientët gjermanë.

Restorante italiane në Gjermani, ku t’i hapni ato?

Gjermania është një vend i pasur, por me realitete të ndryshme. Hapja në një qytet më shumë se një tjetër e bën ndryshimin e saj. Cilat janë qytetet më të njohura?

 • Hamburgu është një ndarje administrative dhe është zona më e pasur në Gjermani. Hapja këtu do t’ju lejojë të provoni dorën tuaj në restorante me përbërës të shkëlqyeshëm apo edhe ushqime në rrugë.
 • Bremen: edhe këtu vlen fjalimi i Hamburgut. Nuk do të ishte e vështirë të hapesh një vend cilësor.
 • Baviera: vendndodhja më afër Italisë, si në aspektin gjeografik ashtu edhe kulturor.
 • Berlini do të duket destinacioni ideal por tregu është shumë konkurrues. Në përgjithësi, këtu, shumë pak shpenzohen për të ngrënë jashtë. Mbani në mend!
 • Stuttgart prezantohet me shumë nga bashkatdhetarët tanë të vendosur në tregtinë e bërë në Itali.
 • Frankfurti është i pasur dhe gjithashtu frekuentohet nga njerëz të rëndësishëm. Le të mos harrojmë dendësinë e rëndësishme të bankave përfshirë Bankën Qendrore Evropiane.

Klienti gjerman që viziton restorantet italiane:

Ai përgjithësisht e di cilësinë e produkteve tona;
Kërkon një nivel mesatar / të lartë;
ai është mësuar të shpenzojë pa teprime.


Burokracia gjermane


Ekzistojnë tre pika të rëndësishme:

 • Numri i TVSH-së: për restorantin tuaj mund të zgjidhni midis një pronësie të vetme, një partneriteti ose një kompanie të kufizuar;
 • autorizimet e sektorit të ushqimit;
 • menaxhimi ligjor dhe fiskal i personelit: thjesht këshillohuni me një llogaritar.


Cfarë lloj restoranti hapni?


Këtu janë disa ide të mundshme:

 • Ushqimi Rruga Italiane: pica, portofolë, arancini, skuqur dritë;
 • kuzhina rajonale me produkte DOP dhe verëra DOC;
 • kuzhinë për celiac;
 • piceri.


Restorante italiane në Gjermani: Plani i biznesit?


Planifikimi para hapjes së restorantit është thelbësor: nga ai financiar deri tek mobiljet, nga zgjedhja e furnitorëve deri tek oferta në menu dhe le të mos harrojmë marketingun dhe konkurrencën.

Një plan i mirë biznesi duhet të përfshijë:


Gjuha

 • Synimi
 • Një studim i konkurrencës;
 • Marketing;
 • financimi;
 • Ofruesit.

Të mos harrojmë gjuhën, shumë e rëndësishme nëse dëshironi të hapni një aktivitet jashtë vendit. Mund të mësohet në Itali në shkolla të specializuara, dhe gjithashtu në Gjermani.

Përfundim

Për të hapur çdo biznes që dëshironi duhet angazhim dhe fat. Vetëm në këtë mënyrë do të jetë e mundur të kemi gjithçka.

Kontrolli i punonjësve në restorante: Strategjitë

Kontrolli i punonjësve në restorante: Punonjësit janë thelbësorë në çdo biznes, por edhe më shumë nëse bëhet fjalë për një aktivitet në të cilin kontakti me klientin është i vazhdueshëm.

Për një restorant të suksesshëm është e nevojshme të krijoni një klimë besimi dhe bashkëpunimi midis punonjësve dhe pronarëve.
Një klimë e qetë shtëpie përkthehet në një shërbim më të mirë ndaj klientit.

Sidoqoftë, ne nuk jemi gjithmonë në gjendje të gjejmë njerëzit e duhur me të cilët të drejtojnë një biznes. Prandaj ne duhet të pajisemi veten me disa strategji për të mbrojtur paratë tona.

Këtu ata janë:

Monitoroni pikën e parave të gatshme

Një arsye e mirë për ta bërë këtë është se është një nga fushat më të rrezikuara në klub.
Aq më tepër nëse punonjësit u lejohet qasje dhe nëse ata mund të tërheqin para.
Shouldfarë duhet të bëni? Në këtë rast, të gjitha operacionet e regjistruara nga sistemi duhet të monitorohen:

 • Numri i hapjeve të kutive
 • Numri i transaksioneve të anuluara
 • Gabimet e shtypjes
 • Numri i shifrave


Me Ristomanager ju mund të merrni rreth këtij problemi!
Në fakt, falë softuerit tonë të menaxhimit ju mund të monitoroni procesin e porositjes, të mbani shënimet e llogarive të futura, të numëroni porositë dhe të keni të dhëna në kohë reale për disponueshmërinë e produkteve në magazinë.


Magazina

Një zonë tjetër “e kuqe” është depoja.
Mund të ndodhë që punonjësit tuaj të vjedhin aksione.
Këto episode mund të ndodhin përpara se të inventarizohen mallrat, domethënë, menjëherë pasi ato merren nga furnizuesi, ose më vonë.

Në rastin e dytë, vjedhja e ushqimit mund të kufizohet në ngrënien e një akulloreje në kuzhinë ose të bëhet shumë më serioze me arka të tëra të lëndëve të para që përfundojnë në shtëpitë e punonjësve sesa në depo.

Për t’iu kundërvënë këtyre rreziqeve, është e rëndësishme që çdo lëvizje e magazinës të regjistrohet dhe çdo inventar të certifikohet nga një person i ngarkuar me kontrollin.

Kontrolli i punonjësve dhe kamerat: a janë ata legal?


Shpesh ndodh që sipërmarrësit të ndiejnë nevojën për të instaluar kamera mbikëqyrje që kornizojnë fusha të caktuara të strukturës së korporatës. E pamë edhe në TV!

Fiction apo realitet?

Me një seri masash të fundit, Garantuesi i Privatësisë ka deklaruar të paligjshëm përdorimin e sistemit të vëzhgimit të videove të instaluar në disa vende pune.

Ligji parashikon, në të vërtetë, imazhet e mbledhura për qëllime të sigurisë nuk mund të përdoren për kontrolle, madje edhe ato indirekte, mbi veprimtarinë e punës. Ne kemi nevojë për marrëveshjen e bashkimit, dhe, si parazgjedhje, autorizimin e Inspektoratit të Punës.

Zgjidhje alternative për të zbuluar punonjësit që ata vjedhin?

Dy zgjidhje. E para është ajo e çdo dëshmie të kolegëve që kanë qenë dëshmitarë të krimit: deklaratat e tyre mund të përdoren për të fajësuar kolegun e gabuar.

Zgjidhja e dytë është ajo e klientit të rremë. Në thelb, në vend që të filmojë punëtorët, punëdhënësi mund të kryejë një kontroll të rastit duke simuluar një blerje nga stafi i inspektimit i cili e paraqet veten në arkën si klient, duke kontrolluar nëse marrja e dëftesës korrespondon me mbajtjen e çmimi relativ i mbledhur.

8 Mars: këtu janë gratë e Cmimit Michelin

Janë 41 nga 169 restorantet italiane të udhëhequra nga gratë. Zgjedhur nga Udhëzuesi i Michelin 8 Mars 2019.
Ata marrin yjet me cilësi shumë të parashikuar të kuzhinës. Italia kap një rekord botëror, por ka ende aq shumë për të menduar.

Rasti është Cmimi Michelin Chef Donna i vitit 2019. Disa kuzhinierë të Atelier des Grandes Dames kanë zgjedhur të pyesin veten saktësisht për punën dhe vlerën e grave në hotelierinë e lartë.

Shumë prej tyre janë dhënë këtë vit për aftësitë e tyre profesionale dhe për shembullin e tyre të shkëlqyeshëm.
Fituesit e Cmimit Michelin u pyetën se sa kuptim ka ky titull i lakmuar dhe çfarë besojnë se është vlera e punës që ata bëjnë çdo ditë.

Për Caterina Ceraudo, fituese e Kalabrisë, ka ende nevojë për të shoqëruar idenë e profesionalizmit me rolin e grave në kuzhinë.

Antonia Klugmann e lindur në Trieste, tashmë e famshme për pjesëmarrjen e saj në edicionin e mëparshëm të Masterchef, beson se vlera që i është dhënë punës së grave bën të mundur afirmimin e ekzistencës së tyre.

Fituesja Apulian, nga ana tjetër, është një e re e re, Solaika Marrocco, e cila inkurajon burrat që punojnë në biznesin e restorantit të krijojnë ambiente të përziera dhe të mos kenë frikë të punojnë në ekipe të ndryshme.

Për të mbyllur skuadrën e grave janë Katia Maccari, nga kodrat toskane, dhe 29-vjeçarja Martina Caruso, nga Isola di Salina e shkëlqyeshme. Ata vendosën ta bëjnë Stakhanovism drejtuesin e tyre te vendi në kuzhinë.

Klasike, në kompjuter ose në cloud: 3 lloje të arkave

Regjistri klasik i kasave ende reziston në treg dhe markat më të rëndësishme mbajnë prodhimin e saj.

Karakteristikë e regjistrit të thjeshtë të kases është një printer fiskal i integruar brenda së njëjtës makinë. Është një printer  që ju lejon të personalizoni faturën me të dhënat e kërkuara nga ligji. Makinat më moderne gjithashtu lejojnë marrjen e një marrëdhënieje menaxheriale ose fiskale që mund të transferohet në një kompjuter.
Regjistri i arkave në kompjuterë me bazë në Windows ose PC ka një madhësi më të evoluar të arkës, me funksionalitet më të madh të arritshëm përmes një ndërfaqe grafike të lehtë për t’u përdorur. Ato funksionojnë me softuer të instaluar , të pavarur nga platformat në internet dhe nga  lloje të tjera të lidhjeve të jashtme. Të gjitha-në-një dhe  sistemet  dallohen brenda të njëjtës kategori. Softueri është i instaluar në një makinë të projektuar posaçërisht për t’i shërbyer bizneseve, të kompletuara me printera, veshje,  dhe tastierë.

Regjistrimi i arkave klasike mund të instalohet në kompjuterët e zakonshëm – me kusht që ata të kenë një sistem operativ të pajtueshëm – ose në makina të vëna në dispozicion të furnizuesve të njëjtë. Në këtë rast, do të kemi një pajisje me softuer, potenciali i të cilit zgjerohet duke shtuar periferikalet e nevojshme për aktivitetin (p.sh. skanera, etiketues etj.). Në të dyja rastet softueri mund të përshtatet me pajisjet klasike (kompjuterët me tastierë dhe maus) ose me ekranet më moderne të prekjes. Disa kompani japin licencën për përdorimin e softuerit, të tjerët ofrojnë softuerin me një  pajisje të posaçme me një kontratë qeraje.
Regjistrat e parave të bazuara në cloud janë versioni më i avancuar i regjistrave të kasave. Lidhur ngushtë me një lidhje interneti, softueri është instaluar në nivel lokal në një server të ngjashem përmes aplikacioneve të përshtatshme në pajisjet mobile dhe  fikse. Lehtësia e përdorimit e bën ndërhyrjen e një tekniku të panevojshëm për instalim dhe konfigurimin . Në fakt, këto janë aplikacione të thjeshta për tableta, smartfonë ose kompjuterë që arrihen me kredencialet e tyre. Potenciali i regjistrave të kasave në rrjet është shumë i lartë, sidomos në rastin e një sektori të caktuar si restorantet. Këto aplikacione u lejojnë anëtarëve të ndryshëm të stafit të azhornojnë regjistruesin në kohë reale me informacion rreth aktiviteteve në vazhdim (p.sh. tavolina, urdhra, koleksione). Regjistruesit në bazë të cloud zakonisht funksionojnë në sistemet Android dhe iOS-Apple dhe kanë nevojë për një lidhje interneti. Megjithatë, disa sisteme veprojnë pjesërisht jashtë linje, duke regjistruar informacione mbi pajisjen e përdorur dhe duke transferuar atë më vonë në bazën e të dhënave të cloud. Gjithashtu në këtë rast pika e parasë mund të pasurohet me periferikët e nevojshëm dhe për këtë arsye përbën një ofertë të plotë për menaxhimin e aktivitetit dhe gjithashtu raporton disponueshmërinë e aplikacionit të menaxhimit të lirë.

Gabimet e renda të stafit: këtu janë më të zakonshmet

Në mënyrë që një restorant të punojë dhe të ndërtojë një reputacion të mirë, është thelbësore të kujdeseni për çdo aspekt të vetëm. Nuk eshte shqetesuese  vetem mobilimi i sallave, kjo nuk është e mjaftueshme, sepse një restorant është bërë edhe nga njerëz të cilët, me ekspertizë dhe mirëdashësine e tyre janë në gjendje  për të fituar  konsumatorin.

Në veçanti flasim për stafin e dhomës së ngrënies, që përfaqëson shpirtin e shërbimit dhe që ndikon shumë në imazhin dhe reputacionin e restorantit. Për këtë arsye, duke u mbështetur në nje personel kompetent dhe të trajnuar siç duhet është një domosdoshmëri për të shmangur dështimet and functions që mund të përkeqësoje shërbimin dhe eshte shqetësuese per  përvojën e konsumatorit.

Për fat të keq, menaxhimi i stafit të dhomës nuk bëhet gjithmonë në mënyrën më të mirë. Ndonjëherë, për arsye ekonomike ose për shkak të mungesës së kohës, është e preferueshme të zgjedhësh personelin më të ulët të kostos, i cili shpesh është edhe më pak i përgatitur dhe më i aftë të bëjë dëm. Herë të tjera, nga ana tjetër, ka një tendencë të përqëndrohet në  trajnimin e duhur të stafit, duke krijuar konfuzion  dhe detyrat që duhet të kryhen.

Megjithatë, disa gabime janë më të zakonshme  dhe janë ato që shpesh çojnë konsumatorin të largohen dhe të zgjedhin një vend tjetër.

Menaxhimi i restoranteve në 10 hapa: gjeni më shumë!

Gabimet e dhomave të rënda të stafit: 5 më të zakonshmet

1.Sjellja
Ndër gabimet më serioze dhe të pafalshme që stafi i sallës mund të kryejë, sigurisht bie mungesa e plotë e përzemërsisë. Kamarieri ka një rol shumë delikatë, pasi ai duhet të ndeshet me klientin, i cili mund të jetë shumë mikpritës por gjithashtu shumë i kërkuar. Për të paraqitur veten me një buzëqeshje dhe për të treguar gjithmonë përzemërsi dhe disponueshmëria është sigurisht hapi i parë për ta pushtuar atë dhe për të siguruar që dreka apo darka të vazhdojnë në drejtimin e duhur. Përkundrazi, një kamarier i bezdisshëm dhe sipërfaqësor mund të dëmtojë imazhin e restorantit dhe të komprometojë marrëdhëniet me klientët.
2.Mosnjohja e gjuhëve
Kjo është veçanërisht e vërtetë në qytetet ku janë shumë turistë ose prezenca e shtetasve të huaj është shumë e lartë. Në çdo rast, sepse njeh të paktën një gjuhë tjetër përveç italishtes është pothuajse një detyrim dhe çdo kamerier me vleren e  tij duhet të jetë në gjendje të flase  me klientët e huaj nuk janë në gjendje të flasin në italisht. Prandaj, kujdesi për këtë aspekt është thelbësor për të përmirësuar cilësinë e shërbimit dhe imazhin e vetë restorantit.
3.E papërgatitur në menu
Një gabim tjetër i papranueshëm dhe edhe më serioz se sa i mëparshmi ka të bëjë me përgatitjen aktuale të personelit të sallës. Në mënyrë të veçantë, mos njohja e menusë dhe prandaj nuk mund ta shpjegoni atë tek konsumatori sepse mund të dëmtojë seriozisht shërbimin e restorantit. Konsumatori më i pavendosur, në fakt, shpesh tenton të mbështetet në stafin e salles me shpresën e marrjes së këshillave ose më shumë sqarime. Në këtë rast, kamarieri do të tregonte paaftësi dhe imazhi i restorantit do të shkatërrohej.
Karakteristikat e  Ristomanager: gjeni se si funksionon!

4.Pamundësia për të menaxhuar momentet e stresit 
Siç është parashikuar tashmë, puna e stafit të salles nuk është fare e thjeshtë. Përveç marrjes parasysh të karakterit dhe pritshmërive të klientëve individualë, do të duhet gjithashtu të lëvizë me gatishmëri dhe shpejtësi, në mënyrë që të shmangen pritjet e gjata të padrejta. Kamarieri i mirë është, pra, i përgatitur, por edhe  i aftë për të menaxhuar momentet e tensionit dhe stresit, të cilat në mënyrë të pashmangshme ndodhin në çdo restorant. Sidomos në periudhat më të ngarkuara, do të kërkojë një menaxhim me kohë të porosive dhe, por në të njëjtën kohë të përpiktë dhe të saktë. Për të lehtësuar punën, këshilla është që të pajisni stafin e salles tuaj të tabletëve për të marrë porosite. Në këtë mënyrë ju do të shmangni porosite me shkrim të dorës, shpesh të papërshkrueshme ose të destinuara për t’u humbur, dhe të gjitha porosite do të transferohen automatikisht në kuzhinë.
Probleme  të menaxhimit të restoranteve: zbuloni se cilat janë!

5.Mungesa e përgatitjes
Ky është sigurisht gabimi më serioz që mund të kryejë një kamerier. Mungesa e përgatitjes përkthehet në një shërbim më të dobët në të cilin shfaqet pasiguria e kamerierit, i cili gjithmonë duhet të jetë i sigurt dhe i përgatitur. Shkurtimisht, mirëkuptimi dhe komunikimi  janë karta e parë e biznesit për stafin e sallës, duke ditur rolin e tyre dhe detyrat e tyre është po aq e rëndësishme. Në rast se vendosni të punësoni stafin shumë të ri ose të papërgatitur, pronari duhet gjithashtu të kujdeset për trajnimin, duke u kujdesur që kamarieri të fitojë vetebesimin  e plotë për rolin e tij.

Pershtatja e klienteve me menune

Çfarë efekti rrit MENUJA në klientët e rinj? A kuptojnë klientët e rregullt çfarë ka të re?

A ka ndonjë mashtrim për të rritur punën e stafit tuaj?

Nëse përdorni produkte cilësore të prodhuara , nëse jeni të vëmendshëm ndaj shëndetit të njerëzve, ju duhet t’i njoftoni ata.

Për të udhëhequr zgjedhjen e klientit tuaj mund të organizoni menutë te vendosura për të festuar  ditëlindje apo ngjarje të tjera, dhe të përdorni menunë si një sime  për të nisur web, me diçka të lirë, si një pije të mirëpritur, një shishe apo një ëmbëlsire.

1-Origjina e produkteve tuaja: Nëse jeni duke përdorur produkte të “Kilometer zero” ose prodhuesit vendas, ju mund të mbështeteni në një kartë aty me  përdoruesit e Gatimit te  shëndetshëm.

2-Pjatat e  përshtatshme për intolerancen ushqimore: Klientët me nevoja të veçanta, të tilla si gluten-të lirë ose lactose intolerant, shumë vlerësojmë të dini ofertën tuaj për ta dhe do t’i ndihmojë ata të pelqejne sallen tuaj.

3- Pjata të veçanta për të ndarë: Nëse keni  krijuar receta për t’u konsumuar në Darka të ndryshme, ju do të keni më shumë shanse për të marrë rezervime, qe do të mbeten në përputhje me tendencat e fundit. Mos harroni ti publikoni ato!

4-Opsione per te ngrene : Nëse një çift jane duke kërkuar për një restorant për të festuar një rast të veçantë, ju mund të zgjidhni dhomën tuaj thjesht sepse në përshkrimin e flija jote është një shishe verë. Mos harroni të përfshini këtë lloj  detaji nëse dëshironi të mbështesni KLIENTET.

FUSHATA REKLAMUESE: NE WEB, OFF LINE OSE ME FLETUSHKA?

Fushatat e marketingut online janë gjithnjë e më të rëndësishme.

Ndryshimet në zakonet e konsumit  mundësojë aktivitete të reja për të promovuar veten e tyre në mënyrë agresive dhe konkurruese pa shpenzuar një pasuri.

Ndër mjetet web qe ofrohen për të reklamuar një restorant, shpesh me një kosto të reduktuar, ka banner ads, reklama, e-mail marketing, komente faqet e internetit, te kompanisë dhe shumë të tjerë.

Së pari, ajo do të jetë e rëndësishme për të krijuar një faqe interneti dedikuar për restorantin tuaj dhe faqe facebook.

Ju do të duhet të siguroheni se ai është i pozicionuar mirë në motorët e kërkimit.

Gjithashtu ajo është intuitive dhe funksionale për përdoruesit, i cili ka një grafike dhe një plan urbanistik tërheqës dhe më në fund që vlerëson pikat e forta të restorantit.
Për të qenë më të fuqishme  do të jetë e rëndësishme që në faqen e internetit te jete  kompatibel me pajisje të ndryshme përveç kompjuterave  të tilla si tableta dhe smartphones. Për faqen e facebook çdo gjë do të jetë më e thjeshtë.

Është e rëndësishme për të përfshirë një prezantim të restorantit dhe historinë e saj, në menunë ne  format dixhital.

Ky sistem ju lejon të bëni rezervime direkt online dhe rregullisht postoni fotot që promovojnë dhe vendin e  ushqimit.

Për të bërë vendin e restorantit, më të dukshme në web, ju mund të mbështeteni  në  një nga shumë fushata të reklamave si AdWords në Google.

Nëse fushatat e reklamimit dhe krijimi i një faqe interneti kanë kosto, ajo megjithatë është plotësisht i lirë për të reklamuar dhe promovuar me tekste, foto dhe video në  restorantin tuaj.

Duke qenë i pranishëm në të gjitha rrjetet  sociale (Facebook, Instagram, TripAdvisor, etj), veçanërisht ato të përdorura nga objektivi juaj, ajo do të jetë vendimtare.

Lloji i dytë i reklamave për të promovuar dhe nisur restorantin tënd të ri është reklamimi offline.

Flyers reklamuese (ndoshta me një kupon ose një zbritje);

Futje në gazeta dhe revista (si në sektor, ashtu edhe në botime të vogla lokale dhe për këtë arsye me një objektiv të klientëve që banojnë në zonat afër jush);

postera (te pozicionuar në mënyrë strategjike edhe në rrugë)

reklama në radio, etj.

Dhe së fundi, reklamimi më pak i menjëhershëm por edhe më efektiv është fjala e gojës së konsumatorëve të kënaqur.

Gjëja kryesore atëherë do të jetë që në fund të ketë sukses në qëllimin (jo te lehtë) për t’i bërë klientët tuaj të largohen plotësisht të kënaqur. Në këtë mënyrë ju do të fitoni me kalimin e kohës gjithnjë e më shumë konsumatorë dhe një numër në rritje te klientëve besnikë.

IDE ARGETUESE PER FUNDIN E VITIT

Viti i Ri 2019 po afrohet dhe si zakonisht  është pyetja e zakonshme: “çfarë duhet të bëjmë në ditën e fundit të vitit?”.

Një pyetje që mund të duket e vështirë për tu zgjidhur nëse keni fëmijë me ju. Asnjë problem, ky artikull do t’ju ofrojë shumë ide interesante ,ide origjinale dhe kënaqësi për të kaluar një Vitin e Ri me fëmijët për të gjithë familjen. Që nga Eva me princeshat dhe superheroes në darka të organizuara me menutë për fëmijët tuaj, për fshatrat tematike dhe paketa pushime të shkojnë për të zbuluar të gjitha ofertat e shumta për të kaluar natën e fundit të vitit me fëmijët dhe me të dashurit tuaj!

VITI I RI I PRINCESHAVE DHE SUPERHEROJNVE

A keni ëndërruar ndonjëherë për të gjetur veten ballë për ballë me SuperHeroes më të fuqishem dhe princeshat e Mbretërisë ?
Ardhja e Vitit të Ri në Toskana është e veshur me magji, me një vegël speciale të dedikuar për familjet me fëmijë. Grand Ball e princeshat dhe arena e superheroes jane duke pritur për ju në Montecatini Terme në Toskana me shumë emocione të pabesueshme. Shumë animatorë të veçantë do të kujdesen për të vegjlit që i japin Mamit dhe Babit disa momente relaksimi!
Ju do të përjetoni edhe emocionet e një përqafimi të ngrohtë në ujërat termale.
Një strukturë e mbuluar plotësisht dhe e nxehtë, me një shërbim të shkëlqyer dhe ekskluziv.
Për të siguruar mirëqenie maksimale, ata mund të hyjnë në pishinen termale, maksimumi 25 njerëz në orë. Ne rekomandojmë rezervimin paraprakisht.
OFERTA PËRFSHINË:
– 2 netë në Hotelin Familjar
– Drekë e maskuar më 30 dhjetor me argëtim për fëmijët
– Dita e Vitit të Ri me Princesha dhe SuperEroes
– Hyrja në pishinë termale

EKSPERIENCA E VITIT  TE RI NË TOSKANA

Riddles kurioze, shpikje të pabesë, intuitë të çuditshme dhe shumë argëtim.
Dëshironi të përjetoni një Vit Te Ri në Toskana në shoqërinë e Leonardo da Vinçit?
Gjeniu ekstravagant dhe ndihmësi i tij Intrepid Zoroaster, do t’ju çojë në atmosferë surreale në zemër të Toskanes, në mes të punimeve copyright, peisazhet dhe oddities interesante të të gjitha llojeve.
Përvoja fillon të dielën, 30 dhjetor 2018 (kjo do të jetë e mundur për të shtuar një natë shtesë me ardhjen e se shtunës) deri më 1 janar 2019 me një seri të emocioneve tërësisht të dedikuara për familjet me fëmijë.
Gjatë dy darkave, do të jenë të pranishëm Fushat e Fëmijëve ku fëmijët do të argëtohen me argëtues profesionistë.
OFERTA PËRFSHINË:
– Një natë në hotel
– Darka më 30 dhjetor 2018 me Partinë e Mage-Making Pasticcioni
– Darkë e Vitit të Ri më 31 Dhjetor 2018 me Përvojën e Partisë Leonardo.

VITI I RINJ PËR FËMIJËT NË ROMË: 3 DITË DHE 2 NETË FUN

A po kërkoni një aventurë imagjinative dhe emocionuese për Vitin e Ri 2019 me fëmijët tuaj në Romë? Ajo do të jetë tri ditë dhe dy net  fun pastër mes , princeshave  dhe superherojnve dhe një hyrje të veçantë në një kështjellë Magjike, ku ju do të takoheni me Santa Claus dhe kukudhët e lig!
OFERTA PËRFSHIN
– 2 netë në Hotel Familje në Romën Lindore
– Darka e Gourmet me Centurion dhe Empresses të Partisë (30 Dhjetor)
– Vite e Vitit të Ri me Princeshat dhe SuperEroes
– Qasje e rezervuar në Kështjellën e Santa Claus
ÇMIMET
Çmimi Adult: € 259
Bimbo Çmimi: 169 €
Pa pagesë Bimbo me më pak se 36 muaj.

PARKU FUN

Gardaland Gëzuar Vitin e Ri

Nuk ka asgjë më të mirë se një “shesh lojërash” për të qenë në shoqërinë e fëmijëve të tyre, pra, praktikisht Trasferiamoci Gardaland, të vendosura në Castelnuovo del Garda në provincën e Verona. Një parti shpërthyese do të organizohet për të kaluar një vit të ri të mrekullueshëm me fëmijët dhe me gjithë familjen. Mes muzikës, balona të ndritshme dhe vezullim shumëngjyrësh ne  prag të Vitit të Ri do të jetë e lyer me  një mijë ngjyra të larmishme për ta kthyer në natën e 31 dhjetor, plot magji dhe argëtim. Ne do të organizojmë një darkë të mrekullueshme në fund të vitit për të rriturit dhe fëmijët, me zbavitje dhe argëtim të këndshëm për të gjithë.

Wonderland

Parku ndodhet pranë Ravennës  ofron shumë atraksione për fëmijët e të gjitha moshave. Brenda ju do të gjeni një atmosferë të shkëlqyer dhe ju jeni të mirëpritur nga banorët e vendit të dëborë me Santa Claus House dhe Mbretërisë së Crystal. Shfaqje dhe animacione me Elven, maskota të parkut dhe Queens of the Snows që do të shoqërojnë të rriturit dhe fëmijët për të zbuluar botën e akullit. Sheshi akull është i hapur. Informacion mbi Mirabilandia.

Butike për dhuratat tuaja dhe një restorant të shkëlqyer brenda parkut me mundësinë e qëndrimit brenda natës në zonë.

Fshati i Krishtlindjeve

Ne jemi në Bellaria-Igea Marina ku në kolonine historike të regjisorëve të rinj organizojmë Kolonitë e Dimrit për fëmijë dhe adoleshentë nga 6 deri në 17 vjet. Edukatorët e kualifikuar ndjekin vazhdimisht mysafirët dhe organizojnë  tematike, aktivitete rekreative, ekskursione dhe shëtitje. Programi përfshin dy ndërrime 4-ditore dhe një ndryshim të vetëm 10-ditor. Për info http://www.ragazziecinema.it/rec-christmas-village/

VITI I VITIT TË RI NË BANIMIN E SANTA CLAUS

Nëse ju doni tu jepni per  Vitin e Ri  fëmijëve nje  eksperiencë me të vërtetë unike dhe të paharrueshme, unë sugjeroj që ju të shkoni në Rovaniem, në Finlandë, ku ka Claus Fshati Santa, “të qëndrimit” vjetor Santa Claus. Midis kukudhëve, magjive, restoranteve dhe aktiviteteve te tjera të organizuara, ju do të kaloni një festë të mrekullueshme në një vend zanash që nuhat magji për të rriturit dhe fëmijët. E vetmja pengesë është se Rovaniem nuk është pikërisht rreth qoshe, kështu që nëse ju jeni duke kërkuar për një më të përballueshme, më pak të shtrenjtë nga një këndvështrim ekonomik, ju gjithmonë mund të shkoni në një nga fshatrat e shumta të Santa Claus të pranishëm në qytete dhe fshatra të ndryshme ne “Italy.

VITI I RI NË AGRITURIZEM NË ITALI

Për të kaluar një vit të ri me fëmijët në emër të argëtimit në natyrë, mund të kaloni një festë të mrekullueshme në një nga fermat e shumta që nga Veriu në Jug ne gjejmë në vendin tonë. Nga ata në kufi me detin për ata që janë të fshehur në male, në pyje apo në malet e paese.ViZita ynë e vitit te ri ne  Ferme, ku ju do të gjeni disa oferta tërheqëse për periudhën e Vitit të Ri 2019 .

VITI I RI NE MAL

Ne krahina me dëborë dhe shtiza dhe me fëmijët tuaj mund të ecni qetë në male. E diel, 31 dhjetor 2018 ne fillojmë në orën 10.00 për një turne me dëborë të organizuar nga guidat alpine të Bormio.

Por kjo nuk përfundon këtu për fëmijët tuaj. Në Valdidentro për të dielën e fundit të vitit ka një program argëtimi të quajtur “Pinguinet  e Polit te Jugut” duke filluar nga ora 14.30. Një parti debore me animacion në dëborë.

TOUR OF 11 DAYS OF SICILY IN CAMPER

Për Vitin e Ri 2019 në Sicili ne ofrojmë një iniciativë të vërtetë origjinale: Tur ne Island në Camper. Turneu, i cili do të zhvillohet nga 27 dhjetor 2018 në 6 janar 2019, do të largohet nga Civitavecchia dhe do të udhëtojë në të gjithë brigjet e Sicilisë, duke ndaluar në qytete piktoreske të tilla si Palermo, Segesta, Agrigento, Piazza Armerina, Syracuse, Taormina dhe lokalitete të tjera. Në Sicili, në dimër, klima nuk është veçanërisht e ngurtë dhe shpesh ofron ditë pranvere. Në bord  pjesëmarrësit do të gëzojnë pamje madhështore me pamje të shkëlqyer si shkëmbinjtë me pjerrësi poshtë në drejtim të detit blu Sicilian, fshatrave, parqe të qarta natyrore dhe qytetet e pasura me histori dhe traditë. Fëmijët nuk do të kenë kohë për t’u mërzitur dhe të gëzojnë një eksklusive të Vitit të Ri. Dhe mos harroni të shijoni kuzhinën siciliane dhe sidomos embelsirat.

VJET E VITIT TË RI NË ROMË NË BOTËN TË KINETIKES

Boten Kinetike ju mund të filloni një udhëtim emocionues, së bashku me fëmijët tuaj, në mesin e mijëra tërheqjeve që apelojnë në botën e Kinemasë dhe Televizionit. Një park zbavitës për të gjitha moshat, duke zbuluar botët e huaj, gladiatorët dhe gunslingers në një udhëtim evokues, ku realiteti lë hapësirë ​​për imagjinatën. Ju do të takoheni me Ben-Hur, kalojnë një xhungël indiane ose të marrë anije nga e  hëna bazë në Detin e Qetësisë do të ju merr në koloni Ares në planetin Mars. Këto janë disa nga atraksionet që do të gjeni duke vizituar parkun.

Ardhja  e Vitit të Ri 2019 me një program shumë të pasur me parkun e hapur prej orës 6 deri në orën 8 për një vigjilje të paharrueshme të Vitit të Ri. Për fëmijët ka shfaqje të dedikuara, lojëra, me zonën Sognolabio e hapur deri në orën 11:30; parking për fëmijë është ofruar në zonën GiocArena.

Për ata që duan të marrin pjesë në prag të Vitit të Ri ka 5 opsionet e mundshme me lloje të ndryshme të darkës (darka e shërbyer në veturë dhe Restorante Amerikane),  darkë  VIP në restorantin Charleston Club. Një transferim çdo orë në / nga terminali rome. Për fëmijët deri në 10 vjet aksesi në park dhe darkë kushton 50 euro. Për më shumë detaje klikoni këtu Viti i Ri në Kinetiken Botërore

Akuariumi i Gjenovës

Gjithashtu këtë vit Akuariumi i Gjenoves i  ofron publikut një darkë shumë të veçantë dhe një top që do t’u lejojë të ftuarve të zhyten në atmosferën e magjepsur të detit. Nuk ka argetim me te bukur per  fëmijët, por prania e peshkaqenëve do të jetë e mjaftueshme për të tërhequr vëmendjen e tyre në atë bregë nënujore për t’i bërë ato të lumtur.

Ajo do të jetë një mbrëmje e veçantë që përfshin: një vizitë të veçantë në Akuarium për të eksploruar natën e të ftuarit , darkë  me një menu të përkushtuar në vendosjen e bukur e  pavijonit balene, dhe më në fund animacione të veçanta dhe festimet me  për nje  dolli për  ” ardhjen e vitit të ri në kuvertën e jashtme të strukturës me një pamje mbresëlënëse panoramike të qytetit dhe te Portit të Vjetër. Shihni artikullin për pragun të Vitit të Ri në Gjenova për info dhe rezerva.

CENONI I SAN SILVESTRO NË PALAZZO LEONE NË PALERMO

Nëse po kërkoni një darkë të Vitit të Ri në Palermo ju keni ardhur në vendin e duhur! Në Palazzo Leone, një vend i këndshëm në Via Lincoln 48, ju mund të festoni pragun e Vitit të Ri me një menu peshku të gjerë.

Kjo do të jetë një mbrëmje e rezervuar dhe ekskluzive me një numër pjesëmarrësish të kufizuar në 80 persona dhe një zonë të rezervuar me një shërbim argëtimi për fëmijët. Asnjë hyrje nuk do të lejohet pas mesnatës.

Pallati është ndërtuar në tokën e dhuruar nga Count Rinaldo De Mohaçit kishë, siç pasqyrohet në një dokument të datës 1194. Ndërtimi i ndërtesës daton në fillim të viteve 1800, por pjesa qendrore ka një vend shumë më të vjetër që përfshin atë që ishte ndoshta një kullë vizuale ekzistuese në kohën e dhurimit të bërë .

Ndërtesa e lashtë, e braktisur dhe dekadente për vite të tëra, është gjetur së fundmi nga pasardhësit e familjes De Mohac. Një punë e kujdesshme dhe e përpiktë restaurimi na ka lejuar për të sjellë strukturën përsëri në lavdinë e mëparshme dhe në të njëjtën kohë për të përshtatur atë teknologjikisht, duke e bërë atë një vend ideal për çdo lloj ngjarje.

Në katin përdhesë të ndërtesës sallat, rreth 300 metra katrorë, të karakterizuar nga harqe të veçanta guri dhe kulmet me hark dhe me mobilim elegant, i japin hua organizimit të çdo rasti. Për informacion mbi menunë dhe çmimet shih artikullin e dedikuar per Vitit të Ri në Pallatin Leone.

DARKA E TENUTA ASTRONI NE NAPOLI

Le t’i kushtojmë tani vemendje atyre që, për festivalin e fundit të vitit, duan të japin një darkë  në një qytet ku tradita e ushqimit dhe e verës është shumë e fortë. Sidomos e  rekomanduar është Tenuta Astroni, një strukturë të bukur e rrethuar me gjelbërim, ku ju mund të shijoni vererat e shijshme me mira napolitane  nga verërat DOC të zonës me muzikë, argëtim dhe këngë gjatë gjithë mbrëmjes. Gjatë darkës do të organizohen disa lojëra zbavitëse me çmime të shumta, duke pritur ardhjen e mesnatës. Pjesëmarrësit do të gëzojnë mbrëmjen muzikore të organizuar  nga një DJ dhe dy grupe muzikore, ndërsa fëmijëve janë ngritur një shesh lojrash ku ata kanë ngritur një panair zbavitës inflatable për ta. Atmosfera magjike e Tenuta Astroni do ta bëjë Vitin tuaj të Ri të paharrueshëm në Napoli. Menuja e dedikuar për fëmijët. Për më shumë informacion dhe rezerva shih artikullin mbi Vitin e Ri në Napoli.

VJET E VITIT TË RI NË NJË KALA MESJETARE

Dhe së fundi, një sugjerim tjetër është që të kaloni mbrëmjen e Vitit të Ri 2019 me fëmijët tuaj në kështjellën mesjetare të Pavone Canavese, në provincën e Torinos. Fëmijët do të jenë të magjepsur nga muret e lashta të kështjellës dhe veshjet  nga argëtuesit në mbrëmje. Para dhe pas darkës, fëmijët do të kenë kohë të mjaftueshme për të luajtur me personazhet e kështjellës së kohës. Nga ana tjetër, kush nuk ka ëndërruar të jetë një kalorës apo një princeshë? Mbrëmja, e organizuar nga grupi historik Burgo Turris, kushton 85 euro për fëmijët ndërmjet 4 dhe 12 vjec dhe përfshin në cmimet e pjatave  dhe pijeve. Për më shumë informacion   rreth  mbrëmjes lexoni këtu.

NË LONDËR NË SETAT E HARRY POTTER

Nëse  fëmijët ose adoleshentët janë të apasionuar për kinemanë, udhëtimi i Vitit të Ri në Londër, i organizuar nga shoqata Ragazzi e Cinema, është për ju. Paketa e Vitit të Ri të vitit 2019 përfshin: udhëtime me trajner nga Rimini, Bologna dhe Milano, turne  në Londër me qëndrim gjatë natës në hotel dhe vizitë në Warner Bros Studios, ku u filmuan filmat e sagës së Harry Potter. Të gjitha me një kosto prej 410 € deri më 30 shtator 2018. Për më shumë informacion dhe rezerva, vizitoni faqen e dedikuar në faqen e Ragazzi e Cinema. Nëse doni disa ide më shumë në vitin e ri në Londër, ju mund të shikoni këtu.

Nata ne SAN SILVESTRO.

Panairi i Vitit të Ri përfaqëson një traditë të vërtetë të kulturës italiane.

Ndër më të njohurat janë ato të organizuara nga klubet dhe restorantet, të cilat ofrojnë menutë me vargjet e çmimeve të ndryshme, të përshtatshme për të gjitha buxhetet.

Shpenzimet e Vitit të Ri në një restorant ose në një klub do të shmangin pastrimin shtesë dhe do të shijoni një darkë të shkëlqyer duke pritur mesnatën.

Darka e Vitit të Ri në lokalet transformohen në shfaqje të vërteta, me shfaqje të ndryshme nga artistë të ndryshëm që gjallërojnë audiencën me shfaqjet e tyre.

Si një alternativë për restorantin, ka një darkë të Vitit të Ri në shtëpi, ndoshta më sfiduese, por më shumë në përputhje me stilin e Krishtlindjeve.

Menuja zakonisht bazohet në peshq siç dikton tradita, e cila midis pjatave  tipike përfshin risotto alla pescatora, midhje ,, spageti dhe karkaleca etj.

Dashamirët e mishit mund të ngushëllohen me aromën e përzier të zier, supë me pulë me thjerrëza, zakonisht shërbyen në fund të darkës si një shenjë e mirë.

Sallata e përforcuar dhe thjerrëzat e ndezur janë pjatat klasike anësore që nuk mund të humbasin.

Nëse jeni të hipnotizuar nga atmosfera bucolike ju mund të rezervoni një darkë në një fermë, ku menutë e vërteta shërbejnë me përbërës të prodhimit të vet dhe km 0.

Ka shumë shoqata kulturore, sportive apo motoçikletash që organizojnë një shkëmbim të vërtetë në kuzhinë ku gjithkush angazhohet në specialitetin e tokës së tij.

Për ata që presin  darkën ne mesnatë në sheshet italiane.

Ne rekomandojmë Ristomanager për të siguruar menaxhim të përsosur.

Ide interesante mund të jetë  në teatër, në kultura të tjera , Festa e Vitit të Ri në një kështjellë, në disko.

Shumë do të kalojnë Vitin e Ri në male ose në sheshet e bukura italiane, Darka + disko, DarkaKoncerte të Vitit të Ri dhe madje edhe në Cruise.

Ristomanager dhe stafi Arkosoft ju uron një Krishtlindje të Gëzuar!

RistoManager ju uron Gëzuar Krishtlindjet dhe ne shpresojmë se kjo Krishtlindje ka kaluar me të dashurit tuaj / familjes, dhurata jonë për ju jane 10 kodet kupon që do të përdoren në faqen tonë të internetit.

Kodet përdoren për të blerë një licencë profesionale ose të avancuar, futni kodin dhe do të merrni një zbritje prej 30% në licencën e përzgjedhur !!!

RistoManager Kodi promovues profesional:
nina1n
efq8to
gk9cpq
pdyxjg
lzpp3h

RistoManager Kodi i avancuar i promovimit:fqztjA
aaNTa8
IVHwmK
Jr9Dn0
QzFeFs

Ju mund të përdorni kuponat gjatë fazës së blerjes, futni produktin brenda karrocës dhe në ekranin e mëposhtëm.


futni njërën nga kodet e zbritjes të treguar më sipër, në Automatik do të llogaritet zbritja e aplikuar.

Ju urojmë një Krishtlindje të Gëzuar përsëri!

Arkosoft