Tags: , ,

Ka qindra, ndoshta mijëra burime të disponueshme të të dhënave, të shkëputura nga njëri-tjetri. Meqenëse nuk ekzistojnë sisteme të grumbullimit të të dhënave standarde në industri, është e nevojshme të kuptohet se si secili burim të çon në një vizion të plotë. Në qoftë se jeni duke u përpjekur për të marrë një pasqyrë më …

[Lexo me shume…]

Tags: , , ,

Akullorja dhe sherbeti janë alternativat perfekte të kuzhinës për ëmbëlsira  dhe gjithashtu kanë përfitime të shumta ushqyese. Akullorja  dhe sherbeti  janë shumë të njohura në Evropë dhe po rriten me ritëm të shpejtë në të gjithë Amerikën e Veriut; këto janë  delikate me origjinë italiane dhe nuk konsiderohen më si “tundim”, por më tepër një …

[Lexo me shume…]

Tags: , ,

Shumë miq kalojnë pushimet e tyre me familjen dhe miqtë, dhe alkooli është shpesh pjesë e festimeve. Kur njerëzitjanë në momentin emocionues, ata mund të konsumojnë shumë alkool. Për shkak të kësaj, duhet të jeni veçanërisht vigjilent dhe të shërbeni alkoolit me përgjegjësi gjatë pushimeve. Ne duam të ndajmë dhe tju japim disa sugjerime të …

[Lexo me shume…]

Tags: ,

Sa herë që i takoni mysafirët e restorantit tuaj me teknologji, rrezikojmë të kompromentojmë potencialisht përvojën e tyre në ngrënie. Nëse vendosim të implementojmë teknologjinë në tavolinë, do të duhet të mendojmë se si mund të shfrytëzohet për të rritur kënaqësinë e klientit dhe të punonjësve. Teknologjia në tavolinë mund të ndihmojë në menaxhimin e …

[Lexo me shume…]

Tags: ,

Interneti është bërë tashmë një pjesë integrale e botës së furnizimit me ushqime dhe mund të jeni i sigurt se ky medium do të rritet gjithnjë e më shumë, veçanërisht nëse i shikojmë parashikimet për vitet e ardhshme; kanali në internet do të fitojë garën kundër telefonit, si një mjet për të bërë rezerva të …

[Lexo me shume…]

Si për të hapësh një kreperi?

data19 November 2015adminNo Comments
Tags: , ,

Tregu i crepes mund të ofrojë përfitime të mira, sidomos pasi që kostot për të hapur një kremi nuk janë shumë të larta, por gjithmonë të bazuara në madhësinë që dëshironi të arrini, prandaj duhet të merrni parasysh tregun e referencës dhe konsumatorët që dëshironi të arrini si çdo kompani tjetër; ju mund të gjeni …

[Lexo me shume…]

Tags: ,

Për të qenë një pronar i mirë restoranti, është e nevojshme që të ketë ushqim që mund të kënaqë të gjithë ata që kalojnë nëpër derën hyrëse të restorantit. Menuja e fëmijëve zakonisht është gjëja më e fundit që mendoni kur jeni duke dizajnuar një menu restoranti, por nuk duhet të jetë. Ju duhet të …

[Lexo me shume…]

Tags: ,

Të jesh një kamarier i suksesshëm nuk është e vështirë, por shumë nuk i njohin të gjitha sekretet, kështu që këtu janë këshillat tona . Nuk do të jetë e vështirë të jesh astronaut apo akrobat cirku; por ajo e kamerierit është një nga punët më të vështira në botë; në të cilën, megjithatë, mund …

[Lexo me shume…]

Tags: , ,

Një nga hapat më të rëndësishëm në hapjen e çdo aktiviteti të ri, ,restorant  ,është zgjedhja e vendit të duhur për të hapur një . Hapi tjetër në këtë proces është të vendosni nëse do të merrni me qira një hapësirë ​​ose do ta blini atë. Në varësi se ku ndodhet hapësira komerciale, nuk mund …

[Lexo me shume…]

Tags: , , ,

Ndër aktivitetet më të përhapura sipërmarrëse në vendin tonë, është e lehtë të imagjinosh se më të shumtat janë ato të dedikuara për Ushqim dhe Pije. Më pak e lehtë është gjetja e asaj vendore që ka arritur sukses dhe ka qenë në gjendje ta mbajë atë gjatë viteve. Duke folur për menaxhimin e një …

[Lexo me shume…]

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?