A po mendoni të futeni në biznesin e restorantit? Këtu janë disa këshilla për të hapur një dyqan sanduiç. Një investim që mund të dëshmojë se është i vlefshëm dhe fitimprurës. Hapni një dyqan per sanduiçe: kërkesat dhe procedurat burokratike Mos të harrojmë atëherë të analizojmë dhe të kemi gjithmonë në mend se kush tjetër …

[Lexo me shume…]

Revolucioni i katërt industrial erdhi gjithashtu me disa risi në furnizim ushqimi. Kërkesat për inovacion dhe komoditet, teknologji të reja për menaxhimin e operacioneve dhe lidhje me mysafirët janë të lidhura ngushtë me rritjen eksponenciale të këtij sektori. Restorantet po tërheqin gjithnjë e më shumë fonde investimesh pikërisht sepse sektori i restoranteve është një sektor …

[Lexo me shume…]

E tëra që mund të hani formula të darkave në shuplakë ose të hani gjithçka që mundeni, nga Amerika është përhapur kudo. Mund ta mendoni si një menu të çmimeve fikse pa kufij për atë që mund të vendosni në pjatën tuaj. Por a funksionon? Kjo metodë është një nxitje e faktorit emocional që ngjall …

[Lexo me shume…]

A ju ka ndodhur të mendoni: “Po kërkoj punë dhe do të dëshiroja të isha në biznesin e restorantit”? Në këtë artikull do të gjeni disa informacione që do t’ju ndihmojnë për të kuptuar më mirë këtë sektor. Po kërkoj një punë “të sigurt” Në Itali kërkesa për personel në sektorin e hotelierisë vazhdon të …

[Lexo me shume…]

Ashtu si me tendencat e modës, këtu janë tendencat e ushqimit 2019. Ne kemi një kthim në përbërësit e thjeshtë dhe origjinalë që i përkasin dietës autentike mesdhetare, por edhe ndikime nga pjesa tjetër e botës. Kos dhe ushqime të fermentuara Ushqimet probiotike do të rriten. Nga mëngjesi tek recetat e këndshme së bashku me …

[Lexo me shume…]

Ndërsa njerëzit bëhen më të vetëdijshëm për ndotjen e mjedisit, ata gjithnjë e më shumë preferojnë të shkojnë në një restorant organik. Natyrisht që kjo nuk është vetëm rezultat i një interesi për mjedisin, por një trend i vërtetë që përfshin të gjithë dhe në çdo sektori tregtar Cilat janë karakteristikat e një restoranti të …

[Lexo me shume…]

Ora e lumtur është një iniciativë e shkëlqyeshme për të rritur fitimet e biznesit tuaj. Një moment i atyre që fitojnë më shumë së bashku me mëngjes dhe drekë. Megjithatë, orë e lumtur kërkon një lloj shërbimi tjetër, pasi, ndryshe nga mëngjesi dhe dreka, klienti dëshiron t’i japë vetes një moment kënaqësie. Eshe një aperitiv …

[Lexo me shume…]

Instagram dhe Katering: Në të kaluarën, askush nuk do të kishte fotografuar pjatat në një restorant. Në ditët e sotme, përkundrazi, ndarja e përvojës së dikujt është një gjë shumë normale. Ndryshimi është i prekshëm, veçanërisht në marketingun e hotelierisë. Forca e një imazhi të bukur në instagram tani bën ndryshimin. Fjala e gojës e …

[Lexo me shume…]

Një arkë ose pikë e parave të gatshme është një pajisje e transaksioneve të shitjeve të kombinuara normalisht me një sirtar të parave të gatshme. Në përgjithësi, regjistruesi shtyp një faturë për blerësin i cili mbart detajet e transaksionit. Një regjistrues, nëse përgatitet, mund të shtypë faturën ose faturën Pak histori Në 1879, James Ritty …

[Lexo me shume…]

Hapja e një restoranti në biznesin e restorantit po bëhet një zgjedhje e zakonshme për shumë njerëz dhe fenomeni po rritet gjithnjë e më shumë. Ne kemi parë tashmë në një artikull të mëparshëm se çfarë duhet për të hapur një restorant ose një biznes më të vogël në fushën e hotelierisë. Tani do të …

[Lexo me shume…]

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?