A po mendoni për hapjen e një restoranti në periferi dhe keni frikë të keni pak konsumatorë? Menaxhimi i një restoranti në periferi nuk është sigurisht një gjë e thjeshtë. Në këtë rast, në fakt, një nga avantazhet kryesore të një restoranti që ndodhet në qendër nuk mund të shijohet: mundësia që një kalimtar të …

[Lexo me shume…]

A keni filluar një biznes restorant dhe po pyesni se si është e mundur të krijoni një restorant të suksesshëm? Për të kuptuar se si të rritet një aktivitet i tillë pa bërë hapa të rremë dhe gabime që mund të provojnë të jenë fatale, ne me të vërtetë duhet të fillojmë nga ajo që …

[Lexo me shume…]

Nëse e kënaqni një klient apo futni promovime të përsëritura ose madje edhe një zbritje për MENUTE FIKSE, do të duhet të menaxhoni përfshirjen e zbritjeve. Zakonisht i destinuar për pushim dreke ose për të tërhequr atë brez që ju nuk keni kapur ende menutë fikse mund të japin hua për futjen e disa risi …

[Lexo me shume…]

MIKRO-BREAKS ME BREWPUB

data15 November 2018adminNo Comments

Kur një birrari është më shumë se një vend i prodhimit, ai bëhet një vend ku birra shërbehet dhe konsumohet gjithashtu në dhomën fqinj: brewpub. Modeli i ri i biznesit të birrës artizanale ka origjinën në Shtetet e Bashkuara si një brewpub, një lokal që prodhoi birrat e veta dhe i shiti ato në pijetore …

[Lexo me shume…]

Kush tha se enët e shkelqyera  te peshkut  mund të hahen vetëm në restorantin klasik? Kemi udhëtuar rreth Italisë duke kërkuar për disa ushqime të reja të shpejta të peshkut, ku delikatesat e detit shënojnë një prirje të re të ushqimit të shpejtë. Mundësia për të shijuar ushqimin e shijshëm të detit në sanduiç ose …

[Lexo me shume…]

Vëmendja ndaj mjedisit bëhet ligj. Pronari i restorantit duhet të rregullojë stokun e magazinës së tij në kontejnerët e marrjes në materialet e biodegradueshme. Si të orientoheni? Studimi i materialeve inovative ka çuar në zbulimin e zëvendësuesve material të vlefshëm për plastikë. Pasi të identifikohen si alternativa, është e nevojshme t’i prezantohen ato në softuerin …

[Lexo me shume…]

Lufta ndaj objekteve plastike të disponueshme për Parlamentin Evropian shtyn kërkimin e materialeve  biodegradues që të përfshihen në depon e tyre dhe t’i zëvendësojnë me stoqet e tyre. Që nga viti 2021, në Bashkimin Evropian duhet të ndalohet shitja e artikujve plastike të disponueshem, të tilla si pelhure , pambuku për pastrimin e veshëve, pjatave, …

[Lexo me shume…]

Ritmi i frenuar i jetës së përditshme shpesh çon në zgjedhjen e të ashtuquajturit drekë në fluturim. Shumë njerëz janë të detyruar të zgjedhin një pushim të shpejtë dreke dhe të lehtë për t’u larguar, duke shmangur kohën më të zgjeruar të një vakt restoranti. Të tjerë vendosin të urdhërojnë ushqimin për të marrë shtëpi …

[Lexo me shume…]

A DËSHIRONI TË FIDELIZONI KLIENTËT?

data6 November 2018adminNo Comments

A keni tashmë klientë besnikë? Ju mund të futni të dhënat e tyre direkt në softuerin tuaj dhe ato do të jenë baza e statistikave tuaja të shitjeve dhe furnizimeve të stoqeve. Nëpërmjet funksionit të menaxhimit të klientit ju mund të futni të dhënat e klientëve tuaj të rregullt, kështu që ju lehtë mund të …

[Lexo me shume…]

Tags: ,

Këtu janë të gjitha dokumentet lidhur me procesin e autorizimit dhe menaxhimin e sigurisë për realizimin e ngjarjeve të përkohshme. Prioriteti është mbulimi i sigurimit RCT dhe kopja e autoriteteve të ushqimit dhe verës devento. Ne flasim për MANIFESTIMIN me vetëm ushqim dhe pije. Nëse kapaciteti është i barabartë ose më pak se 200 persona …

[Lexo me shume…]

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?