Tags: , ,

Krijimi i një fushate efektive të marketingut në internet vështirë se është një detyrë e thjeshtë – sidomos për restorantët që përdorin shumicën e kohës dhe të energjisë për të kontrolluar se çfarë ndodh në kuzhinë. Në vitet e fundit, një numër i platformave të marketingut online kanë ndërhyrë për ta bërë më të lehtë …

[Lexo me shume…]

Tags: , ,

1.Menuja e restorantit duhet të jetë origjinale Menuja e restorantit ofron një bilanc ideal të pjatave  unike dhe të vjetra, për shembull burger bazë. Mund të ofrohet në një djathë klasike ose amerikane. Mund të ofrosh edhe një version unik, i cili përshtatet me restorantin me teme, si një shembull  me djathë guacamole dhe një …

[Lexo me shume…]

Vera është një pije alkoolike që kurrë nuk del jashtë mode. Një darkë provë e verës është një ngjarje popullore dhe promovuese për të provuar në restorantin tuaj. Restoranti i provës së verës ofron mundësinë për të inkurajuar bizneset, veçanërisht gjatë stinëve të ngadalta tradicionalisht. Një provë e verës në restorant është e ngjashme me …

[Lexo me shume…]

Tags: , ,

Le të shohim së bashku tendencat e ndryshme kulinare  në katering Është gjithmonë e vështirë të vendosësh se çfarë duhet të përfshihen në menutë e tyre të dizajnuara për ushqim, veçanërisht për shkak të shijeve shumë të ndryshme të klientëve të tyre! Për këtë arsye, me siguri mund të jetë e dobishme të njohësh tendencat …

[Lexo me shume…]

Tags: , ,

Sot në blogun tonë ne intervistojmë pronarin e Albergo Ristorante Olimpia, Abbadia San Salvatore, në provincën e Sienës. Le të fillojmë menjëherë me një pyetje shumë të thjeshtë: në restorantin “Albergo Olimpia”, a keni ndonjë pjatë tipike të shtëpisë? Ndër pjatat e para, ne kemi një supë me kërpudha të shijshme porcini, ndërsa për këta …

[Lexo me shume…]

Tags: ,

Menaxhimi i Restorantit përfshin shumë aspekte të ndryshme, duke përfshirë marrëdhëniet me publikun, inventarizimin dhe menaxhimin e inventarit, marrëdhëniet e stafit, shërbimin ndaj klientit dhe kështu me radhë, në një listë që mund të vazhdojë pafundësisht. Këtu janë dhjetë gjëra që duhet të dini për menaxhimin e restoranteve. 1.Konsumatori është gjithmonë i drejtë. Ky është …

[Lexo me shume…]

Tags: , ,

Sot ne kemi kënaqësinë të kemi si mysafirë të mirëpritur të blogut tonë Massimiliano Stamerra, pronar i Restorantit Capri Restaurant New Style në Gallipoli, në krahinën e Leçes që nga viti 2005. Aktivitetet e Capri New Style kanë lindur për pasionin e pronarit të saj, një pasion që e çoi atë të heqë dorë  nga …

[Lexo me shume…]

Mielli për pizza: zgjidhni një për ju.

data22 August 0201adminNo Comments
Tags: , , , , ,

Si te zgjidhni miellin më të mirë për pica. Të gjithë ata që, me anë të tregtisë ose pasionit të thjeshtë, kanë për qëllim përgatitjen e pizzës klasike, do të duhet të dinë llojet më të mira për pica në treg që do të përdoren për të krijuar më mirë produktin e tyre. Përmes këtij …

[Lexo me shume…]

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?