Tags: ,

Menaxhimi i Restorantit përfshin shumë aspekte të ndryshme, duke përfshirë marrëdhëniet me publikun, inventarizimin dhe menaxhimin e inventarit, marrëdhëniet e stafit, shërbimin ndaj klientit dhe kështu me radhë, në një listë që mund të vazhdojë pafundësisht. Këtu janë dhjetë gjëra që duhet të dini për menaxhimin e restoranteve. 1.Konsumatori është gjithmonë i drejtë. Ky është …

[Lexo me shume…]

Tags: , ,

Sot ne kemi kënaqësinë të kemi si mysafirë të mirëpritur të blogut tonë Massimiliano Stamerra, pronar i Restorantit Capri Restaurant New Style në Gallipoli, në krahinën e Leçes që nga viti 2005. Aktivitetet e Capri New Style kanë lindur për pasionin e pronarit të saj, një pasion që e çoi atë të heqë dorë  nga …

[Lexo me shume…]

Tags: , , , , ,

Si te zgjidhni miellin më të mirë për pica. Të gjithë ata që, me anë të tregtisë ose pasionit të thjeshtë, kanë për qëllim përgatitjen e pizzës klasike, do të duhet të dinë llojet më të mira për pica në treg që do të përdoren për të krijuar më mirë produktin e tyre. Përmes këtij …

[Lexo me shume…]

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?