E tëra që mund të hani formula të darkave në shuplakë ose të hani gjithçka që mundeni, nga Amerika është përhapur kudo.
Mund ta mendoni si një menu të çmimeve fikse pa kufij për atë që mund të vendosni në pjatën tuaj.
Por a funksionon?
Kjo metodë është një nxitje e faktorit emocional që ngjall tek klientët sepse padyshim që njerëzit mund të hanë vetëm një sasi të caktuar të ushqimit.
Këto klube konkurrojnë me tradhtinë dhe përpiqen të tërheqin klientët me një llogari të arritshme. Për ta bërë këtë, megjithatë, ju duhet të jeni personal dhe të përqendroheni në shërbimin shuplakë.
Përdorimi i fantazisë me gjithçka që mund të hani strategji është thelbësore:
Darka për shuplakat: Giropizza
Një menu e caktuar prej mbi 10 kursesh, në mënyrë që të mos keni surpriza në arkën.
Kufizimi i kostos së lëndës së parë.
Sipërfaqe e zgjatur
Le të mos harrojmë kurrë se për darkat e mira të shuplakave, promovimi është thelbësor për të marrë një klientelë të madhe.
Vendimi i çmimit duhet të mendohet me kujdes bazuar në zonën në të cilën jeni vendosur.
“Giropizza” ofron pica sipas dëshirës, të servirur në tryezë dhe me mundësinë e shijimit nga picat më të thjeshta si Margherita deri tek recetat më të ndërlikuara dhe imagjinare me peshq, sallami, avokado, stracciatella, krem pista, arra dhe shumë përbërës të tjerë që ata do t’i bëjnë klientët tuaj ujë në gojë. Në vend që të sillnin në tryezë një pizza të vetme në të njëjtën kohë, kamerierët mund të ofrojnë feta tashmë të prera.
Pica është e shkëlqyeshme për darkat e shuplakave për gjithçka që mund të hani, duke pasur parasysh koston shumë të ulët të lëndëve të para.
Darka Shuplakë e ftohtë, shuplakë ëmbëlsire: sa lloje të buffets ekzistojnë?
Ekzistojnë rregulla të përgjithshme, por çdo lloj shuplakë ka karakteristikat e veta.
Nëse mendojmë për dasma, kuptojmë që zakonisht një shuplakë e kripur përgatitet me parafjalë dhe në fund të mbrëmjes ka një shuplakë të këndshme për ëmbëlsirë. Në mbrëmje, një shuplakë shërbehet për Hour Happy. Ne gjithashtu mendojmë për pushimet e kafesë gjatë një konference.
Bufetë e këndshme ose të ëmbla që i gjeni pak nga pak kudo.
Shuplakë e ftohtë
Para se të filloni, duhet të keni një ide të qartë se çfarë doni të bëni dhe si ta organizoni atë.
Dëshironi të bëni një shuplakë darke të ftohtë? Ju do të duhet të siguroni një menu të përshtatshme.
Me një festë të Amerikës Latine mund të argëtoheni me muzikë dhe dekorime? Shuplakë do të ketë një temë të Amerikës së Jugut: tapat, sallatën e avokados dhe zemrat e palmës, gërshetat në gjethet e bananeve, cassava të pjekur …
Provoni disa enët speciale: empanadas, falafel, tabulé, byrek peshku
mos harroni të bëni receta vegane ose vegjetariane
Embëlsira shuplakash
Në verë preferoni ëmbëlsira të ftohta pa gatime dhe lugë ëmbëlsira. Semifreddo i kafesë pa vezë zakonisht ju pëlqen shumë ose ju propozoni një kungull i njomë gjysëmredo i aromatizuar me raki.
Ndarjen sipas cilësisë: nga njëra anë ëmbëlsira tashmë të ndara në pjesë, nga ana tjetër pasta me kremra dhe më pas qoshe të pastave të thata.
Ushqime të shijshme
Për t’i bërë njerëzit më të lehtë, krijoni tabela me temë:
- sanduiçe, sanduiçe
- Sallata, pjata të ftohta anësore dhe perime
- Secila tavoline ka një temë.