Si te organizoni me mire Restorantin tuaj.

autore articolo Hurma Vasku data articolo 7 September 2020 commenti articolo 0 commenti

Organizimi i Restorantit: Si te organizojme gjithcka ne menyren me te mire dhe te krijojme nje pershtypje te mire tek klientet.

Të dini se si të menaxhoni çdo porosi që arrin në restorantin tuaj është thelbësore nëse doni të punoni në mënyrën tuaj më të mirë. Ju lejon të zvogëloni në mënyrë drastike kohën e pritjes në mënyrë që të garantoni më pas një shërbim të shpejtë dhe efikas. Jo vetëm kaq, organizimi me porosi lejon gjithashtu:

  • Optimizoni menaxhimin e proceseve ndërmjet qendrave të prodhimit dhe kamerierëve në mënyrë që të minimizoni çdo harresë dhe gabim.
  • Ndryshimet dhe ndryshimet zakonisht menaxhohen në një mënyrë të lehtë dhe intuitive, ndërsa lejojnë që i gjithë stafi në dhomë të mbetet gjithnjë në dispozicion të plotë të klientëve.

Deri tani, për arsye lehtësie, çdo porosi që arrin në restorantin tuaj merret në letër. Origjinali zakonisht mbahet nga kamerieri, ndërsa të tjerët që janë shkruar përdoren kryesisht në kuzhinë ose në arkë për të përgatitur faturën përfundimtare.

Renditja e restorantit: ajo që absolutisht nuk duhet të harroni!

Marrja me kujdes e çdo porosie është thelbësore. Çdo porosi që arrin në restorantin tuaj duhet të përmbajë domosdoshmërisht parametrat e renditur më poshtë:

  • Koha dhe data;
  • Numri i klientëve dhe veçanërisht tabela e zgjedhur;
  • Emri i kamerierit që mori porosinë;
  • Kërkesa dhe porosi speciale.

Këto më sipër janë informacioni bazë. Porosia duhet të përfshijë, ndër të tjera, çdo intolerancë ndaj klientëve ose alergji, numrin e tryezës që do t’i jepet klientit ose emrin e tij, në rast se ai është një klient i veçantë, i njohur për disa kohë në restorantin tuaj.

Gjithashtu shkruani qartë dhe përdorni shkurtesa që kuptohen lehtësisht edhe nga personeli në kuzhinë. Ndër të tjera, përpiquni të ndani secilin kurs në një farë mënyre, në mënyrë që ta bëni edhe më të lehtë detyrën e atyre që përgatisin çdo pjatë.

Softuer Menaxhimi për restorantin tuaj: Ja cili eshte me i miri!

Për t’ju ndihmuar me porositë që vijnë në restorantin tuaj çdo ditë tani krahasuar me disa vjet më parë në qarkullim ka programe të shkëlqyera menaxhimi për restorantet që bëjnë pjesën më të madhe të punës për ju.

Një nga shumë pyetjet që njerëzit i bëjnë vetes është kjo: cilin program të menaxhimit të restorantit të zgjedhin midis shumë të pranishmëve? Ne personalisht ju këshillojmë që të përqendroheni tek ristomanager ndër më të mirët në këtë kategori. Softueri për të cilin po flasim mburret me një ndërfaqe të lehtë për tu kuptuar dhe një mori karakteristikash. Ne jemi përpara një ndihmësi të vërtetë 360 gradë që ju lejon të menaxhoni restorantin tuaj pa asnjë problem në çdo aspekt.