Softueri i Sherbimeve: më i miri për PC dhe smartphone

autore articolo Hurma Vasku data articolo 4 September 2020 commenti articolo 0 commenti

Të kesh një restorant në ditët e sotme dhe ta menaxhosh atë në mënyrën më të mirë të mundshme sigurisht që nuk është një detyrë e lehtë. Të jesh në gjendje të planifikosh gjithçka në mënyrën më të mirë të mundshme nuk është lojë e fëmijëve dhe kjo është arsyeja pse sot softueri i hotelierisë vjen në ndihmë.
Konkretisht, krahasuar me disa vite më parë, tregu ofron programe të shumta menaxhimi për të qenë në gjendje të menaxhoni restorantin tuaj dhe thjeshtësi të plotë. Por cilën të zgjedhësh mes shumë? Le të shkojmë dhe të mësojmë së bashku lexues të dashur të Ristomanager.

Softueri i Sherbimeve: Ja mbi ke te vini bast, me i miri i te gjitheve!

Sa prej jush keni dëgjuar për Ristomanager deri më tani? Ne jemi ballafaquar me një nga produktet më të mira në kategorinë e tij që sigurisht nuk ka nevojë për ndonjë lloj të veçantë prezantimi duke marrë parasysh që deri më sot programi në fjalë me përvojë shumëvjeçare është shkarkuar nga miliona njerëz.
Për më tepër, Ristomanager nuk kërkon domosdoshmërisht ndonjë lidhje interneti, por funksionon thjesht duke përdorur kompjuterin tuaj si një server lokal. Përfitoni nga lidhja e brendshme e rrjetit lokal asgjë më shumë

Ristomanager në PC, Mac, smartphone dhe tablet: programi që ju ndjek kudo.

Duke vazhduar me instalimin e Ristomanager, programit të menaxhimit për restorantet, në kompjuterin tuaj, Mac, smartphone ose tablet, ju mund të krijoni një hartë tryeze pa ndonjë problem, duke organizuar shpejt dhomën tuaj.
Kontrolloni porositë me kujdes dhe merrni parasysh porositë e mbërritura. Siç do ta keni kuptuar, Ristomanager ju lejon të menaxhoni restorantin në 360 gradë.

Lajmet nuk kanë mbaruar këtu, ju gjithashtu mund të menaxhoni blerjen e shpejtë, në mënyrë që të krijoni porosi të vakteve. Pasi të jetë vendosur ndonjë porosi në një tryezë në dhomë, programi do të rendisë porositë sipas printerëve që janë para-konfiguruar.

Menaxhimi perfekt i klientit: ristomanager është kryesori.

Ristomanager lejon gjithçka dhe më shumë. Një program perfekt nga çdo pikëpamje. Përmes menaxhimit të klientit ju gjithashtu do të jeni në gjendje të futni të dhënat e secilit prej klientëve tuaj të rregullt, në mënyrë që t’i vendosni ato më lehtë gjatë rezervimeve dhe gjatë vendosjes së porosive përmes blerjes së shpejtë. Klientët gjithashtu mund të vendosen direkt nga dritarja në fjalë, ose mundësisht sa herë që bëni një rezervim ose ndonjë lloj porosie, së pari hyni tek klienti dhe pastaj përputheni atë me operacionin që po bëni.

Statistikat

Secila e dhënë e shitjeve mund të konsultohet pa probleme në modulin e statistikave mbi Ristomanager.
Grafikët me ngjyra do ta bëjnë gjithçka shumë më të lehtë për t’u kuptuar dhe konsultimi i statistikave do të jetë shumë i lehtë.
Në çdo kohë që dëshironi, mund të krahasoni të dhënat statistikore me periudhat e mëparshme. Falë filtrave të vënë në dispozicion në softuer dhe në dritaren e statistikave, ju do të jeni në gjendje të analizoni ritmin e restorantit tuaj duke filtruar secilin rezultat sipas nevojave tuaja reale.

Konkluzione

Me të vërtetë shumë funksione që ofron Ristomanager. Softueri do të lehtësojë aktivitetet tuaja dhe jo pak. Provojeni dhe jemi të sigurt që nuk do të pendoheni.