Ristomanager: avantazhet e softuerit cilësor

Nuk ka dyshim se një nga fushat e punës, i cili punon shumë në këtë moment historik, veçanërisht në Itali, është restoranti dhe pastaj gjithnjë e më shumë  sipërmarrës vendosin të nisin  aventurën e hapjes së një restoranti kompleks. Natyrisht menaxhimi i një restoranti nuk është e lehtë në shumë aspekte, të tilla si ekonomike dhe fiskale, por nuk janë për t’u nënvlerësuar edhe vështirësitë nga një pikëpamje organizative, veçanërisht në qoftë se dhoma është shumë e madhe dhe popullore .

 

Për fat të mirë, teknologjia është shpesh një ndihmë dhe mbështetje e madhe në organizimin e punës së përditshme. Një shembull tipik është e përfaqësuar nga software për restorant, të cilat tani janë duke u bërë shumë të rëndësishme në optimizimin e funksionit të proceseve të biznesit, si ata lejojnë për të përshpejtuar këto operacionet e përditshme, të cilat zakonisht ndodhin me dorë, dhe kështu të reduktojë një masë të madhe të gabimit.

 

Nga kjo pikëpamje ristomanager  përfaqëson një mjet të shquar të cilësisë, dhe shumë të efektshme, për shkak të shërbimeve të saj të shumta dhe sidomos për shkak të lehtësimit të përdorimin e tij, që e bën atë të jetë e përballueshme për të gjithë, dhe për këtë arsye edhe të atyre që nuk janë shumë praktike me teknologjinë.

 

Avantazhet e të pasurit “Ristomanager”

Ka avantazhe të panumërta për të patur ristomanager për menaxhimin e biznesit tuaj  përkatësisht të restorantit. Le t’i shohim së bashku. Një shërbim vërtet i rëndësishëm është funksioni i statistikave të aktivitetit tuaj. Në fakt, shpesh një nga vështirësitë për ata që drejtojnë restorantin e tij ka të bëjë me analizimin e rezultateve të biznesit të tyre. Por në sajë të ristomanager dhe statistikat e saj ju do të dini çdo pjesë të të dhënave të dobishme për të monitoruar punën tuaj.

 

Një element tjetër i rëndësishëm i këtij softueri të ri lidhet me menaxhimin e produkteve dhe tabelave, të cilat nëse bëhet me dorë bëhen shumë të ndërlikuara dhe me përqindje të mëdha të gabimeve. Nëpërmjet softuerit tonë për produktet, mund të vendosni me saktësi sasitë e disponueshme për çdo artikull. Në vend të kësaj kini  parasysh tavolinat , ju mund ta shkarkoni në app tuaj ristomanager fantastik për  tavolina, e dobishme për të parë gjendjen e tabelave tuaj, në kohë reale.

 

Versione të ndryshme të Ristomanager

Nëse lidheni me faqen tonë do të përfitoni nga opsione të ndryshme për të filluar përdorimin e softuerit tonë fantastik. Në fakt ju mund të zgjidhni të shkarkoni versionin falas të ristomanager, i cili do t’ju lejojë të përjetoni shërbimin deri në 500 urdhra. Nëse jeni të kënaqur me software-in, ju mund të zgjidhni mes blerjes se  versionit profesional dhe të avancuar me të cilat ju mund të bëni një hap të madh në punën tuaj të menaxhimit të restorantit.

 

Shërbimet e dy versioneve kanë karakteristika të ngjashme, që është një vit, me reklamë dhe asistencë falas për një vit nga sektori ynë teknik. Versioni i avancuar, megjithatë, ka një plus të madh që është mundësia e madhe për lidhjen e një numri të pakufizuar tavolinash në një instalim të vetëm.

Ju vetëm duhet të lini mënjanë kërkimet  tuaja dhe dyshimet tuaja dhe  të provoni ristomanager!

RoDyMan, robot i bërjes së picave të kuzhinën napolitane dhe të teknologjisë

Përbërësit e kësaj historie të pabesueshme janë tre: Napoli, pica dhe robotika. Përbërësit që, të përziere mirë, kanë krijuar RoDyMan, prodhuesine  parë robot-pica.

E gjitha filloi në laboratorin Prisma, një laborator robotik në Universitetin Federiko II të Napolit. Këtu një ekip inxhinierësh të udhëhequr nga prof. Bruno Siciliano porosit një pice dhe ka një intuitë: të ndërtojë një robot në gjendje të trajtojë objekte elastike dhe të lakueshëm. Ashtu si brumi i pices, inxhinierët tanë ishin duke kërcyer.

Dhe përtej RoDyMan pica, a.k.a. “Prodhuesi i pizzas robot”, paraqet një fazë të vërtetë evolucionare në robotikë. Dhe jo vetëm për shkak se lëvizjet e saj fluide braktisin ngurtësinë tradicionale te robotit, por edhe për shkak se aftësia e tij do të mund të shfrytëzohen në shumë manuale në profesione të tjera, madje edhe në sektorin e shëndetësisë (kirurg e ardhshëm për robotët).

 

Do një ushtri e RoDyman përfundimisht qe  të zërë vendin e punëtorëve ? Prof. Siciliano siguron se RoDyMan nuk ka ndërmend të zëvendësojë njeriun aq sa ta mbështesë atë në disa aktivitete. Edhe krijuesit e  picave  , për momentin, duket të jetë veçanërisht e shqetësuar për  RoDyMan, në dyshim faktin që një sekuencë e lëvizjeve robotike, që kanë origjinën nga algoritme, mund të zëvendësojë artin njerëzor te picave, që filloi më tepër me emocion. Dhe nga ajo pasion që duket se rrjedh në venat e tyre si Magma e Vesuvius. “Ju nuk do ta besoni atë, por çdo picaa ka një shpirt”, thotë Gino Sorbillo, krijuesja më e njohur e picës se Napolit “një shpirt që ndryshon nga brumi në brumë”. Dhe për momentin, radhët e gjata që janë kilometra larg ambienteve të saj, si dhe 150,000 të punësuar në sektorin e restoranteve , shpresojnë të shpresojnë për Sorbillo dhe shokët e tij kuzhinier.

Megjithatë, mosha-e vjetër e artit  në pica duket se kanë qenë gjithashtu e dhënë për RoDyMan, lëvizjet e të cilit janë modeluar në ato të Picave te shefit   Enzo Coccia, një tjetër veteran  i industrisë. Sensorët janë aplikuar në kuzhinier për të transmetuar çdo lëvizje në një ekran të quajtur një avatar. Nga ky ekran, i cili vepron si një “mendje” për RoDyMan, roboti i ruan ato. Dhe, siç parashihet me prof. Siciliano, gjatë këtij viti roboti për  pica do të beje asgjë për të zili te  “kolegët” e tij , kështu që do të jetë në gjendje për të treguar  aftësitë e tij në Festivalin e picave  në maj 2018. Atje, nën sytë mosbesues te vizitorëve , do të gatuajë pica pa lënë mënjanë ndonjë fazë përgatitore, duke filluar nga brumi dhe gatimi.

Megjithatë, sa kushtoi RoDyMan? Prof. Siciliano nuk e fsheh një shpenzim prej qindra mijëra euro, të cilat, megjithatë, i është dhënë një grant prej dy milionë, të cilat lejohet të Prisma Lab në Universitetin Federico II të Napolit për të rekrutuar shokët e doktoraturës nga universitete në të gjithë botën. Një ndryshim i bukur i trendit në krahasim me të diplomuarit italianë që shkojnë jashtë vendit, e cila mbush prof. Siciliane dhe universitetet napoletane.

 

Ristomanager -Statistikat për të monitoruar aktivitetin

Episodi i ri i Blogut tonë do të trajtohet  funksioni i Statistikave  të Ristomanager, mënyra më e mirë për të monitoruar vazhdimisht rezultatet e aktiviteteve tuaja. Falë filtrave  e tij të fuqishme, ju do të mësoni  me  hollësi të madhe performancën  e dhënies së një tavoline të vetme në një kohë të dhënë.

 

Statistikat Ristomanager janë kritike për të kuptuar pikat e forta dhe rreziqet e biznesit tuaj.

Ajo që është menjëherë e qartë është fakti se  kur ju shikoni statistikat Ristomanager, është plotësia e të dhënave, të cilat janë shfaqur në një tabelë në mënyrë të qartë të lexueshme dhe të lehtë për të lexuar, të shoqëruara në fund, nga një tabelë me kryerjen e shitjes së një periudhe  të dhënë, të cilën ju mund të vendosni përpara se të gjeneroni statistikat.

Statistikat Ristomanager ju lejojnë për të filtruar të dhënat në mënyra të ndryshme: së pari mund të zgjidhni llojin e “Shitjes ” ju doni të shikoni, ose “Vlera monetare ” ose “porosia”, shitjet filtër për një tavolinë të vetme (jo në dispozicion në qoftë se ju zgjidhni shitjet nga “Cassa Veloce”), ose konsultohuni me ato të një “Viti” të veçantë.

 

Software  ‘gjithashtu mund të përcaktojë se është prioritet qe  duhet të ndiqet tabela më poshtë, kështu që ju do të mësoheni në lidhje me shitjen e një viti të plotë (të përzgjedhur më parë nga menuja) të ndara sipas muajit, ose ato të cilat kanë porosi të caktuar mujore nga menuja që shfaqet zgjidhni e’ ‘ “>” Trendi mujor “.

 

Të gjitha këto filtra mund të kombinohen me njëri-tjetrin lehtë, duke e lejuar ju që të dini çdo detaj të biznesit tuaj, të vijnë për shembull për të ditur dyqanin  dhe madje edhe atë që është urdhëruar nga një tavolinë hipotetike quajtur “Fantasia”, në një ditë të vetme të muajit mars 2015 .

 

Më në fund mund të zgjedhësh llojin e grafikut midis “Histogram” dhe “Linear” në varësi të të cilit mund të kuptosh më mirë ose më qartë. Krahas grafikut, do të shihni një listë të shitjeve të ndara sipas muajve (nëse keni zgjedhur Trendin “Vjetor”) ose me Ditë (duke zgjedhur Trendin “Mujor”) me shitjet totale për atë periudhë.

 

Në blog ju do të gjeni të gjithë këtë informacionin  së bashku me shumë të tjerë, kështu që ne ju sugjerojmë të shikoni atë duke klikuar mbi imazhin në këtë artikull të njëjtë. Duke ju uruar një dite  të mirë, ne do t’ju takojmë në episodin e ardhshëm të blogut tonë!

Ristomanager: si të përdorim ” Ristomanager Fast Box “

Këtu jemi përsëri së bashku për blogun e Ristomanager! Në këtë episod të nëntë do të flasim shkurtimisht për tiparet kryesore dhe përparësitë e shumta që ofron.

Me softuerin tonë është me të vërtetë e lehtë për të menaxhuar marrjen e parave  larg, pavarësisht nëse qe mund mund të jetë aktiviteti kryesor ose dytësor i juaj lokal; në fakt, falë ndërfaqes së tij të përshtatshme, Cassa Veloce përdoret lehtë nga çdokush, madje edhe nga ata që nuk janë vërtet një ekspert kompjuteri; sidomos nëse përdorni një monitor të me prekje , i cili ju lejon të përdorni Rastin e Ristomanagut të shpejtë në prekjen e gishtërinjve tuaj!

Ristomanager Fast Box ju lejon të menaxhoni takeaway, thjesht dhe shpejt

Në blog pastaj do të ju  tregojne të gjitha procedurat që duhet të përdoret për të qene  në gjendje të hysh shpejtë në të gjitha pjatat  në llogari, si dhe shtesa ose variantet zgjedhur nga klientët tuaj, përveç se për të hyre shpejt dhe për të ndryshuar  sasitë e produkteve tashmë të përfshira në mënyrë që, të përfitohet  nga tastiera e përshtatshëme numerike: Dhe llogaria padyshim do të përditësohet automatikisht! Nëse dëshironi të bëni një zbritje të ndonjë shume, thjesht mund të shkruani shumën e saj ose të ndryshoni çmimin përfundimtar në kutitë e duhura; në rastin e dytë përqindja do të llogaritet krejtësisht automatikisht.

 

Sa për komandat  normale të kryera nga tavolina nëpërmjet tabeles ose dhomën kryesore të kompjuterit, madje edhe ato të krijuara përmes përdorimit të Ristomanager Fast Cash janë të ndarë në mes të printera të ndryshme departamenteve, ku edhe ata do të përpunohen shpejt dhe me efikasitet ! Siç ju lehtë mund ta merrni  me mend, ky funksion Ristomanager mund të vërtetohet të jetë vendimtare në përshpejtimin e operacioneve të biznesit tuaj, për të lehtësuar punën e punonjësve , dhe duke i shërbyer në një mënyrë më të menjëhershëm klientët tuaj!

Shpresoj që kjo episod i nëntë i blog-ut të ketë përmbushur interesin tuaj dhe ne do  ju këshillojmë përsëri që të konsultoheni me Udhëzuesin e Përdoruesve të Ristomanagmit, në dispozicion në:

 

Ristomanager il gestionale per il tuo ristorante

Ristomanager: si të fusni fotot e produkteve.

Mirësevini në takimin e zakonshëm ne blogun tonë nga Ristomanager, i cili u përqëndrua këtë herë në një aspekt të veçantë të menaxhimit të produkteve dhe pjatave në kuadër të softuerit, përkatësisht futjes së imazheve të produkteve, për të lehtësuar funksionet e Cassa Shpejt dhe përfshirje në porosi.

Le të gjejmë se si të shfrytëzojmë sa më shumë mundësitë për të futur imazhet tona të produkteve që do të shoqërojnë pjatave tona

Siç kemi përmendur më herët në numrin 7 të blogut, në të cilin jemi marrë me vendosjen e produktit, në Ristomanager është e mundur të caktohet një imazh specifik për secilin produkt, pavarësisht nga Tipi i tij). Ky funksion dëshmon jashtëzakonisht dobishmerine për njohjen e menjëhershme të produkteve të ndryshme brenda Cassa Veloce, një mënyrë e projektuar posaçërisht për shërbimin e marrjes, por gjithashtu e dobishme në bare për urdhërimin e produkteve të konsumit ose pse jo, për shembull në rastin kur ofrojnë një listë të koktejeve të ndryshme në dispozicion.

 

Ju mund t’i caktoni lehtësisht një imazh produkteve, si në momentin e krijimit të tyre nëpërmjet funksionit të dedikuar për këtë qëllim, dhe t’i shtoni ato më vonë tek produktet ekzistuese; në këtë rast të dytë, thjesht hyni në funksionin e menaxhimit të produktit duke filluar nga ndërfaqja kryesore dhe pastaj modifikoni produktin ose gjellën e interesit tuaj, pastaj shikoni tab “Images”, brenda së cilës ju do të keni dy komode mundësitë për caktimin e imazhit në produkt.

Opsioni i parë ju lejon të zgjidhni një nga imazhet tashmë të pranishme në Ristomanager, me një përzgjedhje të gjerë të imazheve të ndara në kategoritë e produkteve dhe pjatave, por gjithashtu mund të zgjidhni imazhet tuaja të preferuara, të zgjedhura me kujdes nga vetja.

 

Ju mund të gjeni më shumë informacion, ndër të tjera, më të lehtë për t’u përdorur, në numrin blog 7, ose gjithmonë mund të shihni Faqen tonë  Zyrtare, si gjithmonë në adresën:

 

Ristomanager il gestionale per il tuo ristorante

Ristomanager: si të futni produktet dhe përbërësit.

Mireprisni  përsëri në Vist by Ristomanager, tani në episodin e tij të shtatë! Në të, ne do t’ju japim disa lë të kuptohet në lidhje me vendosjen e  pjatave  dhe produkteve tuaja me përbërësit brenda programit, të gjitha në disa hapa të thjeshtë.

 

Futja e produkteve bashkë me  me përbërësit ju lejon të menaxhoni më mirë futjet në dispozicion.

Le të fillojmë duke thënë se Ristomanager i ndan produktet në dy lloje kryesore, përkatësisht Produktet në Magazinë dhe Pjatat. Të parat janë zakonisht të gjitha ato produkte në paketim ose të gatshëm për të shërbyer, kështu që ne do të kemi mundësinë, siç duhet të ruhen në magazinën tuaj,te  ruhen  sasitë, çmimi i  njësisë dhe të dhëna të tjera të ngjashme, të dobishme për ruajtjen e tyre.

Produktet , në anën tjetër, përfaqësojnë përgatitjet e gatimit, dhe ndryshe nga ato të prodhuara nga Magazzino, nuk është e nevojshme të njihen ato të dhëna të përmendura tashmë dhe në fakt zgjedhjen e “Pietanza” si lloj produkti, ato janë plotësisht të çaktivizuar. Është e mundur të përcaktohen përbërësit nga e cila bëhet gjella, sapo të zgjidhet opcioni “Aktivizo përbërësit”; ju gjithashtu mund të përcaktoni koston e secilit përbërës, në mënyrë që të jeni në gjendje të përdorni përbërësit si shtesa, në kohën e rendit dhe të vendosni çmimin e duhur të pjatave, të përfshihen në menu.

Sapo të vendosni se çfarë lloj produkti po vendosni në magazinë, mund ta caktoni atë në një kategori dhe gjithashtu mund të vendosni ta fshehni këtë produkt ose pjatë nga lista në tabele ose kur urdhëroni nga kompjuteri i instaluar thjesht duke hequr shenjën e kontrollit nga opsioni “Shikoni produktin në porosi” në dritaren e shtesës së produktit. Kjo do të jetë shumë e dobishme për të gjitha ato produkte të ruajtura në paketa të shumta ose në çdo rast që nuk mund të porositen nga konsumatorët.

 

Një funksion shumë i dobishëm është gjithashtu ai që ju lejon të caktoni një imazh në një produkt të të dy llojeve. Ju gjithashtu mund të caktoni imazhet tek produktet me përbërës ose pjatat  ekzistuese, në këtë mënyrë ata do të njihen menjëherë brenda kutisë së shpejtë, për të shpejtuar departamentin e largimit ose shërbimin në shirit.

 

Për informacion të mëtejshëm në lidhje me produktet, futjen e tyre dhe menaxhimin e tyre të përgjithshëm, ju këshillojmë që të konsultoheni me “Udhëzuesin e Ristomanagerit” të pranishëm në:

 

Ristomanager il gestionale per il tuo ristorante

Ristomanager: si ta vendosni printerin

Një nga karakteristikat më të rëndësishme të Ristomanagerit është aftësia për të krijuar printera për shpërndarjen më të mirë të të gjitha porosive, më shpejt dhe veçanërisht të sakta, në mënyrë që secili departament të dijë saktësisht pjatat  ose produktet që duhen pregatitur.

 

Le të shohim se si të krijojmë printera për t’u përdorur me Ristomanager.

Kjo lejon mbi të gjitha të ketë një organizim më të mirë të punës në kuzhinë, duke menaxhuar të koordinojë të gjitha departamentet dhe të kufizojë vonesat në dërgesa, gjë që është shumë e rëndësishme veçanërisht në mjediset e mëdha.

 

Në blogun tonë ne shpjegojmë të gjitha hapat e nevojshme për të vendosur printera, të tilla si kufijtë e printimit, format e tyre dhe kështu me radhë. Një tipar interesant i Ristomanager është që ju mund të përdorni ndonjë printer, pa pasur nevojë të blini ato të reja, dhe gjithmonë mund të kontrolloni rezultatin e cilësimeve, në sajë të funksionit të përshtatshëm të faqes testuese.

 

Me Ristomanager ju mund të përdorni një numër të pakufizuar printerësh, sa më shumë që departamentet e biznesit tuaj kërkojnë, që siç u tha, do të përmirësojnë organizimin e punës së departamenteve të ndryshme dhe do të përshpejtojnë shpërndarjen e pjatave të urdhëruara nga klientët tuaj.

 

Siç do ta shihni në një blog të ardhshëm në fakt, do të jetë e mundur të vendosni printerët specifik për çdo pjatë, vetëm për të shpërndarë urdhrat e klientëve tuaj në mënyrën më të mirë; por siç thuhet, kjo do t’ju shpjegohet në të ardhmen e afërt. Ndërkohë, shikoni prapa në bloget e mëparshme për të marrë sa më shumë informacion që ju nevojitet për biznesin tuaj.

Ristomanager: si të krijoni harten e tavolinave.

Mirë se vini në emërtimin e ri të blogut Ristomanager, në të cilën ne do të mësojmë hartën e tabelave, duke ju lejuar të rikrijoni  në ekranin e kompjuterit tuaj, paraqitjen e saktë të tabelave brenda restorantit tuaj.

 

Le të zbulojmë sekretet e tavolinave  së tabelës Ristomanager, një nga funksionet e saj kryesore.

Falë këtij funksioni të rëndësishëm, do të jetë shumë e lehtë për të menaxhuar biznesin tuaj, sepse nga këtu ju mund ti realizoni shumë mirë mirëtë gjitha operacionet, menaxhimin e dhe krijimin e dupes, rezervimit, dhe se mbi të do të lejojë që të mbajnë situatën për të monitoruar vazhdimisht brenda biznesit tuaj.

Thjesht, një vështrim i shpejtë në monitor dhe ju do të dini menjëherë në statusin e tavolinave , për shembull, në qoftë se nuk janë të lirë kur ata marrin një klient të ri, apo edhe një klient i cili ka rezervuar një kohë të gjatë nuk ka mbërritur ende, në sajë te ngjyrave të  ndryshme të tavolinave.

Blogu  shpjegon të gjithë procedurën për të krijuar tabelën e tavolinave, shton ato të rejat, modifikon ose fshinë ato ekzistuese. Për të krijuar disa tabela në të njëjtën kohë, ne kujtojmë funksionin e përshtatshëm që ju lejon të futni tryeza të shumëfishta në rend, pa pasur nevojë të mbyllni dritaren e krijimit të tabelës.

 

Ju gjithashtu do të mësoni mënyrën më të shpejtë për të zbrazur të gjitha tavolinat menjëherë, të tilla si psh  në fund të një dite ose për të pastruar të gjitha tavolinat për ngjarje të veçanta.

 

Si gjithmonë, ne ju ftojmë të shikoni blogun  tonë deri në fund, pasi të gjithë ata janë video të shkurtra prej disa minutash, por ata do t’ju japin shumë informata të dobishme për softuerin tonë.

Ristomanager: cili është programi i ri i restoranteve?

Me karakteristikat e tij të avancuara, Ristomanager ju ofron jo vetëm një softuer për të menaxhuar porositë, por biznesin tuaj të restoranteve.

Në videon tonë të re ne paraqesim disa nga veçoritë e avancuara të Ristomanager, të cilat shkojnë shumë më larg se ato të zakonshme të ndonjë softueri për të menaxhuar porositë e restorantit, picerise apo ndonjë aktiviteti në industrinë e restoranteve.

Le të fillojmë nga statistikat, të cilat ju lejojnë të dini çdo detaj të biznesit tuaj, nga shitja e një periudhe të caktuar ose një tabele e vetme, për të kuptuar se çfarë mund të jetë pjata ose produkti më i kërkuar nga klientët tuaj. .

Falë filtrit të tipit “shitje” ju do të jeni në gjendje të dini se sa konsumohet një pjatë ose një produkt në përgjithësi, për shembull nëse konsumohet më shumë në largësinë ose në dhomën e ngrënies.

Ende në lidhje me pjatat, Ristomanager është në gjendje të menaxhojë një nga elementët më të rëndësishëm në menaxhimin e një restoranti, përkatësisht përbërësit. Ju mund të futni lehtësisht të gjithë përbërësit që përdorni në përgatitjen e pjatave tuaja. Përveç kësaj, vetëm duhet të futeni njëjtë një herë në programin tonë, për të qenë në gjendje që ato të jenë në dispozicion, si në përshkrimin e pjatave që i përdorin ato në listën e pjatave .

Në thelb, me Ristomanager ju nuk do të keni një softuer të thjeshtë për të menaxhuar porositë tuaja, por ju mund të përdorni një mjet të fuqishëm dhe të plotë për menaxhimin e restorantit tuaj!