ZBULO TE GJITHA
KARAKTERISTIKAT
E RISTOMANAGER

EFEKTIV, I SHPEJTE DHE INTUITIV

RISTOMANAGER: MENAXHONI AKTIVITETIN TUAJ CATERING NE MENYRE TE SHPEJTE DHE EFEKTIVE.
NGA MENAXHIMI I PRODUKTEVE NE STOK DERI NE PROBLEMIN E FATURAVE.


FUNKSIONON PA INTERNET

Ristomanager është i vetmi produkt në treg që nuk ka nevojë për një lidhje interneti, por punon duke përdorur kompjuterin tuaj si server lokal, duke shfrytëzuar kështu lidhjen e brendshme të rrjetit tuaj lokal. Kjo veçori KRYESORE u zhvillua nga përvojat tona në fushën e Katering, na ka çuar në gjetjen dhe testimin se disa zgjidhje softuerike punojnë vetëm ONLINE dhe çojnë në ndalimin e gjithë ciklit të punës të restorantit, në rastet e shpeshta kur lidhja me internetin mungon apo shkeputet, puna e softuerit është bllokuar plotësisht, ato krijojnë dëme serioze në restorant, siç janë mospagesat dhe mungesa e provave të gjendjes kontabël të tavolinave.

anteprima gestione tavoli

MENAXHIMI I PRODUKTEVE

Menaxhimi i produkteve me RISTOMANAGER eshte dizenjuar per ta bere me te lehte dhe ne te njejten kohe te me te sakte te gjitha operacionet e ngarkimit dhe shkarkimit nga magazina e restorantit. Per shembull, ben te mundur menaxhimin e stoqeve te klubit dhe restorantit. Per secilin objekt, eshte e mundur te shtohet ne program sasia e tij.

parashikim i menaxhimit te produkte

MENAXHIMI I TAVOLINAVE

Me ane te cdo tablete me sistem Android, ju mund te shkarkoni aplikacionin RISTOMANAGER dhe te kontrolloni dhe menaxhoni porosite ne restorantin tuaj. Nga menaxhimi i tavolinave ju mund te shihni gjendjen e tavolinave tuaja ne kohe reale, te menaxhoni tavolinat e lira, te zena, te rezervuara dhe ato qe prisni te paguajne.

parashikim i menaxhimit te tavolinave

MENAXHIMI I KLIENTEVE

Me ane te menaxhimit te klienteve ju mund te regjistroni te dhenat e klienteve tuaj te rregullt, ne menyre qe ti shtoni ato lehtesisht gjate rezervimeve dhe gjate kryerjes se porosive online. Klientet mund te shtohen direkt nga kjo dritare, ose cdo here qe ju beni nje rezervim ose porosi, ne fillim jepni emrin e klientit dhe me pas lidheni ate me operacionin qe ju po performoni.

parashikim i menaxhimit te konsumatoreve

CHASHOUT

Me ane te nderfaqes se thjeshte, e dizenjuar per ekran me prekje ose jo, ju mund te organizoni porosite online dhe ti dergoni ato ne vendet e pershtatshme, gjithashtu duke leshuar dhe faturen e porosise. Per t'ju ndihmuar te selektoni produktet qe klienti kerkon, produkti do te paraqitet me nje imazh perfaqesues e bashkangjitur gjate ngarkimit te produktit.

parashikim i parapagimit

MERRNI KOMANDA NGA NJË PAJISJE MOBILE

Ne ju kujtojmë se Ristomanager nuk është vetëm një softuer për t'u instaluar në kompjuterin tuaj, por gjithashtu mund ta menaxhoni atë nga një pajisje ne distance si një tablet ose një telefon Android, thjesht duke shkarkuar aplikacionin Android dhe / ose ios nga Apple Store, dërgoni porositë nga tavolinat direkt në departamentet perkatese. Të gjitha pajisjet e lëvizshme mund të përdoren nga kamerierëper sa kohe qe programi në PC eshte ndezur dhe aktiv.

anteprima gestione cliente

BACKUP TE THJESHTEZUAR

Ristomanager ju lejon të bëni më të lehtë backups, kështu që ju mund të ndryshoni pc server në çdo kohë, vetëm kopjoni dosjen Ristomanager , nga një PC në një tjetër, pa pasur nevojë të instaloni shërbimeve të çuditshme në PC tuaj. Kjo veçori është zhvilluar në mënyrë që nëse gjatë mbrëmjes PC tuaj papritmas do të bllokohet, ju thjesht mund të kopjoni skedarët dhe të vazhdoni të punoni të qetë.

anteprima cassa veloce

STATISTIKAT

Te gjitha te dhenat e shitjeve do te shaqen ne menyre te pershtatshme ne modulin e statistikes. Grafiket me ngjyra e bejne me intuitive konsultimin me statistikat. Ne cdo kohe ju do te jeni ne gjendje te krahasoni te dhenat e statistikave me periudhat e meparshme. Per shkak te te gjitha filterave ne dritare, ju mund te analizoni zhvillimin e buiznesit te restorantit dhe te filtroni rezultatet duke u bazuar tek kerkesat tuaja.

parashikim i statistikave

TE KENAQUR ME KARAKTERISTIKAT

A keni dyshime, ose doni te beni pyetje rreth funksioneve te RISTOMANAGER?

Na Kontaktoni Na telefononi ose krijoni nje bilete

ne sitin https://ticket.arkosoft.it

ikona e telefonit +355 676717752 ticket

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?