Behu shitesi ose instaluesi yne!

Marrin pjesë në rrjetin e shitjes tonë ose shërbimet e instalimit te sitit, dhe të bëhet pjesë e familjes së Ristomanager

Ne ofrojmë dy lloje bashkëpunimi:


shites ristomanager

Shites

Merret me shitjen e licencave Ristomanager për klientët; ju mund të blini Licencat e Ristomanager nga faqen zyrtare me një zbritje 20% mbi listën e çmimeve: Kjo do të thotë se përqindja nuk do të njihet për shitjen e komponentëve ose pajisjeve hardware. Per rinovimin vjetor, përqindja e njohur do të jetë 10%.

Mund të bëhen shites ato dyqane kompjuterike ose përfaqësuesit e tyre te shitjes me të paktën 2 vjet përvoje dhe që duan të zgjerojne bazën e tyre të konsumatorëve, ose të hyjnë ne një treg te ri.

SHËNIM: pranimi i aplikimeve është në diskrecionin e kompanisë, pas dërgimit te CV-s nga aplikuesi.

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME TE REJAT ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?