SHKARKO RISTOMANAGER FALAS DHE FILLO TANI TE MENAXHOSH RESTORANTIN TEND

SHKARKO RISTOMANAGER

PROVO RISTOMANAGER, SHKARKOJE DHE FILLO TE PERDORESH VERSIONIN FALAS!

Zgjidhni versionin e duhur per sistemin tuaj operativ


microsoft

SHKARKO VERSIONIN PER WINDOWS

Instalimi i file-t Ristomanager eshte i pershtatshem per Windows 7, Windows 8 dhe Windows 10, thjesht sharko nje instaler dhe ekzekuto setup.exe: Kerkesat minimale: Dual Core Processor, 2GB RAM, 150mb te lira ne HardDisk:

apple

SHKARKO VERSIONIN PER MAC OS-X

Ristomanager mund te shkarkohet nga Apple Store, dhe eshte i pershtatshem per MacMini, iMac, MacPro dhe MacBook (Standard, Air dhe Pro)me sistem operativ OSX Yosemite; shkarkoje sot nga Apple Store duke klikuar butonin ngjitur me ate qe lexon "Ristomanager" Store:

tar-gz

SHKARKO PAKETEN .TAR.GZ
*TESTUAT NË LINUX MINT, POR ESHTE I PERSHTATSHEM PER DISTRIBUTE TE TJERA

Ky version i Ristomanager eshte i perbere nga archive ne tar.gz format per tu bere ekstrakt dhe pastaj te ekzekutohet instalimi me root permissions, ashtu si me cdo program tjeter te Linux. Kerkesat Minimale: Dual Core Processor, 2GB RAM, 150mb te lira ne HardDisk.

A KENI NDONJE PROBLEM GJATE BLERJES OSE NUK DINI SE SI TA BENI?

Na Kontaktoni Na telefononi ose krijoni nje bilete

ne sitin https://ticket.arkosoft.it

ikona e telefonit+355 676717752 ticket

A DONI TE JENI GJITHMONE TE INFORMUAR ME VERSIONET ME TE FUNDIT TE PROGRAMEVE TONA?